FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 2-0

Anghel Iordănescu a povestit un episod amuzant întîmplat cu Victor Piţurcă: "L-am sunat, dar dormea"

Articol de - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 23:23

Selecţionerul naţionalei, Anghel Iordănescu, a povestit la conferinţa de presă de după partida dintre România şi Danemarca, scor 2-0, un episod amuzant întîmplat după meciul cu Irlanda de Nord din preliminariile pentru Euro 2016 (2-0).

"Generalul" a povestit că a încercat să-l sune pe Victor Piţurcă după ultimul joc din preliminarii, însă a confundat orele şi fostul selecţioner al României dormea.

"L-am sunat pe Piţurcă după meciul cu Irlanda de Nord să-i mulţumesc pentru victorie şi i-am spus că în mare parte el a contribuit la ea, dar am confundat orele. Credeam că e 11 seara, dar de fapt la el era 1 noaptea şi mi-a zis că dormea", a spus Anghel Iordănescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
hotangels
hotangels  •  19 Noiembrie 2014, 12:29

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

sbon
sbon  •  19 Noiembrie 2014, 09:40
Postat de forcesteauaforever pe 19 Noiembrie 2014, 00:35

Foarte bine ia facut Lucian la ala! Si nu se conpara cu Muresan unde a fost intentie clara si care la lovit pe un jucator de Nationala care acum trebuia sa fie pe teren. Se vede ca tineti cu johanis toti astia care tineti mai mult cu straini decat cu romani

era un 0-0 cinstit cu porcusoru ala pe teren. E acelas gest cu cel facut de Muresan, e sport fizic nu sah, poti sa si ajungi in scaun cu rotile, sau sa mori din mult mai putin.

hcos
hcos  •  19 Noiembrie 2014, 09:08

Invitatie TSU:esti platit ca sa socializezi. Acceseaza www.tsu.co/costinel1.Trebuie felicitat ca a plecat!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează