FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Anghel Iordănescu dezvăluie de ce nu-l poate demite Răzvan Burleanu pe Victor Piţurcă

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 martie 2014 10:36

Răzvan Burleanu l-a reconfirmat pe Victor Piţurcă în funcţia de selecţioner, actualul antrenor al naţionalei fiind protejat de clauzele contractuale.

Directorul tehnic al naţionalei, Anghel Iordănescu, a confirmat situaţia lui Piţurcă.

"Preşedintele FRF a avut o discuţie cu selecţionerul după meci. Înţeleg că deja şi-a exprimat poziţia public, că selecţionerul va continua. Selecţionerul are un contract beton, cu clauze precise", a declarat Iordănescu la DigiSport.

400.000 de euro anual cîştigă Piţurcă la naţională

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (14)
suiac
suiac  •  07 Martie 2014, 22:37

DECI , " AM PLECAT DE NICIUNDE SI AM AJUNS NICAIERI " !!! ALO !!! ROMANI , ROMANIA, DACA A VENIT SI A AJUNS " GENERALUL CASHCHETA " SA NE EXPLICE CE SI CUM E CU CONTRACTUL INCHEIAT ( SUB OBLADUIREA LUI M.SANDU ) INTRE FRF SI " VENERABILUL PUSCARIAS CU SUSPENDARE " VICTOR PITURCA , INSEAMNA CA ALEGERILE DE LA FRF SUNT DE PRISOS SI PRESEDINTELE ALES ESTE O MARIONETA , CEEA CE ESTE ABSOLUT FALS !!! DAR EI INCA INCEARCA !!! INTREBARE : SCRIE CUMVA IN CONTRACT CA ACESTA ( CONTRACTUL ) POATE FI MENTINUT SI DACA " OMUL " ( a se citi Piturca ) DEVINE PUSCARIAS , FIE SI CU SUSPENDARE ? DACA DA , FACEM ECHIPA LA RAHOVA , POARTA ALBA, AIUD, I.L. CA

pireusx
pireusx  •  07 Martie 2014, 21:40

.....inca cel putin 1 mil. si atunti nu mai poti face nimic la federatie... fara bani ....0

pireusx
pireusx  •  07 Martie 2014, 21:39
Postat de pma77 pe 07 Martie 2014, 13:26

pai sa-i dea banii decat sa mai pierdem o calificare

cine poate garanta calificarea? cand a plecat Lucescu jr nu eram pe nicaieri ... cand pleci din urna 4-a valorica sa te bati pt. mondial si ajungi pe 2 la baraj ai reusit un lucru mare. Sa fim seriosi ... Grecia a fost mai buna , mai motivata ca noi . Si a avut un atacant in forma buna. cum a spus si tonyneculai un contract e un contract si trebuie respectat de ambele parti. Aici vorbim de echipa nationala nu stana lu becali... nu de o echipa de club unde orice patron face ce vrea..Prosti is antrenorii care accepta orice conditie la echipele de club ....1 milion e o suma mare plus ca daca aduce un antrenor mai bun ca Pitzi (la ce echipa avem e cel mai potrivit)trebuie sa scoata inca cel

Vezi toate comentariile (14)
Comentează