FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Anghel Iordănescu, primul sfat pentru Edi: „Am fost influențat emoțional de data asta”

FOTO: Captură @Digi Sport
FOTO: Captură @Digi Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 18:18 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 19:08

Anghel Iordănescu (71 de ani) a comentat pe seama numirii lui Edi Iordănescu (43 de ani) în funcția de selecționer al primei reprezentative. 

Edi Iordănescu îi calcă pe urme tatălui său. A fost instalat pe banca naționalei la aceeași vârstă pe care o avea Anghel Iordănescu la primul mandat, 43 de ani. Seniorul, de trei ori pe banca primei reprezentative, i-a oferit câteva sfaturi prețioase lui Edi.

Cine e fotbalistul despre care Boloni a declarat că nu l-a dorit înapoi la națională în 2001 » Detalii despre ruptura dintre Loți și FRF
SELECȚIONER
Cine e fotbalistul despre care Boloni a declarat că nu l-a dorit înapoi la națională în 2001 » Detalii despre ruptura dintre Loți și FRF

Anghel Iordănescu, sfat pentru Edi

„Eu sunt doar părinte și nu am făcut altceva decât să mă bucur pentru el. Este o «problemă» care ne bucură pe toți din familie. Am avut câteva discuții pe această temă. Sincer, de data asta nu am fost la fel de obiectiv cum am fost când vorbeam de alte proiecte.

Am fost influențat sentimental de ce am trăit eu la națională și am încercat să-l fac să înțeleagă ce responsabilitate enormă este. M-am bucurat într-un final că a înțeles și probabil, nu am cum să vă confirm asta, de data asta înțeleg că a fost mai maleabil în ceea ce privește contractul.

De obicei e foarte riguros. Și pentru mine echipa națională însemna totul și nu avea rost să vorbim de clauze sau alte lucruri. Poate să fie un semn bun că a ajuns la națională tot la 43 ca și mine. Mă bucur că este analitic în ceea ce privește situația.

Trebuie să-i studiezi bine pe jucători, pentru că nu ai timp în cele 3-4 zile în care lucrezi cu ei. Trebuie urmărit fiecare jucător în parte care ar putea să fie selecționat, fie cei din țară, fie cei din afară”, a spus Anghel Iordănescu, la „Liga Digi Sport”.

Are o putere de muncă extraordinară și mă bucur că este extrem de ordonat, fie că vorbim de ceea ce e pe teren sau în afara lui. Da, este adevărat, la națională este altă muncă.

- Anghel Iordănescu

VIDEO Dezbaterea zilei, 26 ianuarie » A procedat corect FRF în negocierile cu Ladislau Boloni?

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Edi Iordănescu, prima acțiune după ce a preluat naționala: „Trebuie să vorbesc imediat cu Ianis Hagi”

EXCLUSIV Dumitru Dragomir nu e de acord cu ce a spus Boloni: „Cine te așteaptă, mă, nene?! De ce să-i dau 35.000 de euro fără performanță?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
coco1987
coco1987  •  27 Ianuarie 2022, 00:09
Postat de elgabri pe 26 Ianuarie 2022, 20:30

Ne a luat PSD ul si nationala !!

Da ma, ca cu liberalii a mers nationala strună...

dodo001
dodo001  •  26 Ianuarie 2022, 20:57

Cred ca Edi e mai bine pregatit sa fie selectioner decat a fost tatal sau cand a preluat prima data Nationala Romaniei. Edi a crescut in spiritul Nationalei, stie ce inseamna sa reprezinti Romania si sa nu uitam ca e antrenor de mai bine de un deceniu timp in care a avut si performante. Locul 3 cu Pandurii, titlul de campion cu CFR 1907 Cluj, nu e deloc de neglijat.

189254898748309
Claude SH  •  26 Ianuarie 2022, 20:42

Foarte bine ca are de unde sa ia un sfat avizat. Edi e un băiat inteligent, are un mare avantaj și cred ca va ajunge unul din cei mai buni selecționeri din istoria Naționalei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează