FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚIE

EXCLUSIV Dumitru Dragomir nu e de acord cu ce a spus Boloni: „Cine te așteaptă, mă, nene?! De ce să-i dau 35.000 de euro fără performanță?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 13:32 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 16:27

După o perioadă lungă de tăcere, Ladislau Boloni a susținut astăzi o conferință de presă în care și-a expus motivele pentru care n-a ajuns selecționerul echipei naționale.

Tehnicianul de 68 de ani a declarat, printre altele, în conferința de 70 de minute, că „Ceea ce m-a deranjat deosebit de mult: mi-au spus că nu pot ține un antrenor care nu câștigă, pentru că au alte obiective. Atunci de ce dracu mă cauți pe mine? Acest tratament pe mine mă deranja”.

Dumitru Dragomir, fost conducător în fotbalul românesc, dar și fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, n-a fost deloc de acord cu discursul lui Boloni de astăzi, fiind de partea Federației în modul în care au decurs negocierile pentru alegerea noului selecționer după plecarea lui Mirel Rădoi.

Ladislau Boloni îi răspunde ironic lui Dumitru Dragomir: „«Oracolul» fotbalului românesc mai «ghicise» una, că m-a trimis Orban la Sepsi”
REPLICĂ
Ladislau Boloni îi răspunde ironic lui Dumitru Dragomir: „«Oracolul» fotbalului românesc mai «ghicise» una, că m-a trimis Orban la Sepsi”

Dumitru Dragomir: „Pretențiile trebuie stopate în unele cazuri”

„Boloni este un băiat deștept, educat, știe meserie, dar pretențiile trebuie stopate în unele cazuri. Aceasta este viața! Normal că trebuie să ceri rezultate! Când vii la Federația Română de Fotbal ce să-ți ceară? Că ești tu frumos sau deștept, cu facultăți. 

Aici trebuie rezultate. Populația care îndrăgește fotbalul așteaptă ani de zile pentru o performanță? Cine te așteaptă, mă, nene?! Timpul trece și noi vrem performanță pe care am mai avut-o în anii frumoși” a declarat Dragomir pentru GSP.ro.

Dragomir: „Strategia FRF s-a transformat într-o panaramă”

Fostul șef al Ligii a mai precizat: „Ce să aștepți la națională? Pentru ce ia bani, atunci, un antrenor la echipa națională? Întreb și eu. Pentru ce ia 35.000 de euro pe lună? Ca să dea o satisfacție poporului ăsta amărât. Atunci îi dau 2.000 de euro pe lună, trăiește bine, că ații n-au nici atât. De ce să-i dau 35.000 fără performanță?! Dacă n-are performanță, îl dau afară!”.

În finalul discuției sale cu redactorul Gazetei, Dragomir a izbucnit în râs când a recunoscut că FRF a luat cea mai bună decizie de antrenor, alegându-l într-un final pe Edward Iordănescu. 

Alegerea Federației cu Edi Iordănescu este foarte, foarte bună. Am ajuns să-i laud p-ăștia de la Federație! Vreau să vă zic și un secret! Pe Edi l-au vrut de la început. Restul a fost strategie, ca să nu zic panaramă. Dar strategia s-a transformat într-o panaramă”.

Dumitru Dragomir, în noiembrie: „Adrian Mutu va fi selecționer”

Contrar declarațiilor sale de astăzi, că Edi Iordănescu a fost dorit selecționer de la bun început, Dumitru Dragomir spunea la finalul lunii noiembrie că „FRF l-a ales pe Mutu”.

Dragomir a mai greșit o dată pe 23 decembrie, când susținea că noul selecționer fusese angajat și că urma să fie prezentat în acea zi.

Ladislau Boloni: „Nu mai văzusem niciodată un contract fără dată fixă de terminare”

CITEȘTE ȘI

Ladislau Boloni: „Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești unul talentat în fotbalul românesc!” + „Știu ce trebuia să facă Răzvan Marin la Ajax”

Ladislau Boloni, conferință-maraton » Culisele negocierilor eșuate cu Burleanu: „Asta m-a deranjat enorm. Atunci, de ce dracu' mă cauți pe mine?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
dragdim
dragdim  •  27 Ianuarie 2022, 03:53
Postat de dansy pe 26 Ianuarie 2022, 18:13

Dar ce mare talent a fost Bölöni ca nu știa sa dea o pasa cu piciorul drept?A fost cumva la nivelul lui Bălăci,Dobrin,Hagi ,Camataru,Oblemenco?Nici vorba.El chiar nu a avut talent.Avreusit prin munca și seriozitate dar talentat nu a fost.Are pretenții prea mari și îl doare in basca de România!

Tocmai asta a spus și el despre actuala generație când a vorbit de talent, băieții ăștia nu au nici măcar o calitate ca punct forte, nici măcar seriozitatea sau etica muncii.

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  26 Ianuarie 2022, 20:08

Dar nici Edy nu are ca obiectiv primele doua locuri din Cupa Natiunilor!Are ceva de zis„nea Mitica”?!La cat este de„oportunist”...N-ai sa vezi!

380912830348081
Gogu Steriade  •  26 Ianuarie 2022, 19:00

Corleone, ai zis-o de parca ăilalți la 25000 pe luna au făcut mare brânză! Naționala a ajuns vaca de muls pt. toți novicii și amatorii în materie de antrenorat! Dacă te uiți pe CV-ul fostului, și al actualului selecționer te apucă jalea, nu alta, te determină sa nu mai privești vre-un meci a-l nationalei, zău!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează