FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARENA NAȚIONALĂ

Anunț făcut de Răzvan Burleanu » Cînd va fi redeschisă Arena Națională

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 15:30

Steaua a fost nevoită să se mute la Cluj pentru meciul cu FC Botoșani după ce Arena Națională a fost închisă pentru că nu corespunde din punct de vedere al autorizației ISU.

Acest lucru a dat peste cap și planurile șefilor lui Dinamo, care voiau să joace meciul cu Steaua de etapa viitoare pe acest stadion. Răzvan Burleanu le dă totuși o veste bună.

"Din discuţiile pe care le-am avut cu reprezentanţii Primăriei, am înţeles că pînă la sfârşitul săptămînii lucrurile se vor rezolva", a zis preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Dinamo-Steaua este programat pentru 22 noiembrie, de la 20:30, şi va fi transmis în direct la Digi, Dolce, Look, TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
fcsb.86
fcsb.86  •  09 Noiembrie 2015, 23:46
Postat de legendavisinie pe 09 Noiembrie 2015, 18:44

Cum a primit licenta clona fcsb, daca stadionul nu avea aviz ISU ?

Cum a acceptat UEFA sa joace o finala de EL pe National Arena, cred ca asta e intrebarea cea mai buna decat aberatii legate de Steaua :)

mircea1957
mircea1957  •  09 Noiembrie 2015, 20:22

Totula fost numai opera si balet a ISU ca sa arate cat de vigilenti sunt ei. Acum? Foarte tarziu. Nu se pune problema de siguranta in National Arena. Problema este asa cum bine ai sezizat, in acte. Dar ISU si-a facut numarul pentru a abate atentia de la responsabilitatea pe care o are in tragicul eveniment de la Colectiv. ISU a autorizat doua evenimente pana acum, pe Stadionul National, si ma refer la evenimente cu efecte pirotehnice. Pe buna dreptate, oamenii, care se pare ca sunt mai inteligenti de cat conducatorii lor, se intreaba : Cand au fost beti, cand au autorizat spectacol pirotehnic sau cand au interzis manifestari sportive simple pe stadion. Conducerea ISU isi da singura la picioare, fara sa inteleaga ca prin subterfugiu cu interzicerea stadionului, ca sa abata atentia de la responsabilitatea pe care o are, oamenii incep sa-si puna semne de intrebare cu privire la actiunile lor, si corectitudinea acestora. Prin faptul ca se rezolva in cateva zile autorizatia de functionare ISU, arata ca a fost, asa cum am mai spus, teatru de opera si balet, mai putin bune maniere. Oamenii din strada au foarte mare dreptate in momentul in care se simt jigniti cad vad ca ne conduc, din posturi politice si administrative oameni cu un IQ jalnic. Asta este o lectie pe care nu trebuie sa o uitam, sa deschidem bine ochii, pentru a nu ajunge la vorba care spune ca ficare popor isi are conducatorii pe care-i merita. Romanii totusi nu merita semi-analfabeti sau conducatori cu IQ negativ.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Noiembrie 2015, 19:42

Eu as dori sa inteleg. Stadionul e ok doar ca nu avea avizul, adica nu au fost depuse documente si atestate si daca se vor depune atunci stadionul va primi avizul. Sau stadionul nu e ok dar se vrea avizarea lui doar ca sa se acopere incompetenta. Problema nu o vad la nivel de acte ci la nivel de siguranta, acoperisul ala e un hazard de foc sau nu ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează