FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Armenia și Macedonia de Nord, victorii în grupa României! Cum arată acum clasamentul

Astăzi au loc meciurile etapei secunde a grupei J din preliminariile Campionatului Mondial, cea din care face parte și România.
Astăzi au loc meciurile etapei secunde a grupei J din preliminariile Campionatului Mondial, cea din care face parte și România.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 23:12 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 23:42

Macedonia de Nord a reușit cea mai clară victorie din acest secol, 5-0 cu Liechtenstein, iar Armenia a învins surprinzător Islanda, scor 2-0. Germania e liderul grupei J, după primele două etape. 

Macedonia de Nord a răzbunat eșecul cu România. A învins naționala din Liechtenstein cu 5-0. Scorul a fost deschis rapid, în minutul 7, prin Enis Bardhi, mijlocaș titular la Levante. Tot un fotbalist din Spania a marcat și următoarele două goluri. Aleksandar Trajkovski, vârful celor de la Mallorca, a izbutit o „dublă” în minutele 51 și 54. 

Elmas, alt fotbalist cu nume în Europa, a îndeplinit o formalitate în minutul 62, cu o execuție elegantă, din 6 metri. Macedonia de Nord a continuat să atace, iar Ilija Nestorovski a stabilit rezultatul final în minutul 82, dintr-un penalty. 

5-0cea mai clară victorie din istoria naționalei Macedoniei de Nord, într-un meci oficial în acest secol. Tot cu 5-0 câștigaseră un meci amical cu Malta, în august 2002.

Macedonia de Nord - Liechtenstein 5-0

  • Au marcat: Au marcat: Barhi '7, Trajkovski '51 '54, Elmas 62, Nestorovski 82 (pen.)

Armenia, lider în grupa României

Armenia, ocupanta locului 99 în ierarhia coeficienților FIFA, are un start ideal în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar. A câștigat greu în Liechtenstein, în prima rundă, iar astăzi a obținut o victorie care o introduce serios în calculele calificării. Este pentru prima dată în istorie când armenii încep o campanie de calificare cu două victorii. 

Fără starul Henrikh Mkhitaryan, a învins Islanda, scor 2-0. Prima reșită a fost semnată de Tigran Barseghyan, mijlocașul Astanei, în minutul 53. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 74 de Khoren Bayramyan, mijlocaș la Rostov. Armenii conduc grupa, înaintea disputării partidei România - Germania. De cealaltă parte, Islanda și-a compromis în mare măsură șansele de calificare la Mondial.

Armenia - Islanda 2-0

  • Au marcat: Barseghyan 53, Bayramyan 74

Clasamentul ACUM în grupa României: 

Armenia și Macedonia de Nord, victorii în grupa României! Cum arată acum clasamentul

Citește și alte știri despre echipa națională: 

ANALIZĂ Mirel Rădoi, atenție la „Triunghiul Bermudelor” » Cine sunt cei mai periculoși jucători din naționala Germaniei

Federația maghiară, reacție oficială după acuzațiile de rasism de la Euro 2021: „Nu are rost să le mai discutăm acum”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
112651963934596
Neagu Mihai  •  29 Martie 2021, 02:26

cam asa va arata clasamentul final,cu o probabila inversare intre locurile 2 si 3...

leu.mr
leu.mr  •  29 Martie 2021, 00:46

Islanda a pierdut doua meciuri in deplasare si deja i-ati scos din calcul ? Sa vedem unde sintem noi dupa doua meciuri in deplasare !

toss
toss  •  28 Martie 2021, 21:38

garantat Romania ia bataie de la Islanda.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează