FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Niță, fără voce la finalul meciului: „Nu-mi explic ce s-a întâmplat!”

Armenia a învins-o pe România, scor 3-2, în a 3-a etapă a preliminariilor Campionatului Mondial. Florin Niță a apărut fără voce la flash-interviul de la final. +24   FOTO
Armenia a învins-o pe România, scor 3-2, în a 3-a etapă a preliminariilor Campionatului Mondial. Florin Niță a apărut fără voce la flash-interviul de la final.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 21:52 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 21:57

Armenia a învins-o pe România, scor 3-2, în a 3-a etapă a preliminariilor Campionatului Mondial. Florin Niță a apărut fără voce la flash-interviul de la final.

  • România rămâne pe locul 4 în grupa J, cu doar 3 puncte acumulate după primele 3 jocuri în campania pentru Campionatul Mondial.

În primul rând, vreau să vă spun că îmi pare rău, nu mai am voce. Am întâlnit o echipă agresivă azi, ei au avut un plus la capitolul determinare și asta a făcut diferența. 

Am vrut să-mi fac treaba cât mai bine și să-i organizez pe băieți în defensivă. Din păcate, atât s-a putut în seara asta. Îmi pare rău că n-am reușit mai mult. Nu-mi explic căderea de pe final. Avem probleme mereu pe finalul meciurilor. Trebuie să ne mobilizăm mai bine. 

Este destul de greu să ne calificăm în acest moment, dar nu imposibil. Trebuie să fim mult mai atenți de-acum înainte la tot ce ne spune antrenorul”, a declarat Niță la ProX.

România, start prost de campanie: cum arată clasamentul

Cele mai tari imagini din partida Armenia - România 3-2

+20 FOTO

Mirel Rădoi, conferință incendiară după Armenia - România 3-2

Citește mai multe știri despre meciul Armenia - România:

Mirel Rădoi, discurs fără precedent: „Jucătorii n-au făcut exact ce le-am spus! Parcă nu mai știau fotbal” + „Mă gândesc la demisie!”

„ROȘU” în Armenia - România! Intrare inexplicabilă a lui Pușcaș

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cky33
cky33  •  01 Aprilie 2021, 20:56

Jos palaria pentru caracterul acestui Nita si pentru talentul lui. Pierdeam la 3 goluri cu Macedonia, la 5 cu Germania si la 3 cu Armenia fara el. Este singurul care trebui sa ramana la nationala. Restul ar trebui sa......la cate am zis sunt iar sigur cenzurat si atunci las punctele de suspensie. Un cuvant doar zic : RUSINE!

dragdim
dragdim  •  01 Aprilie 2021, 01:35

Capul sus, Niță! Ești singurul care merita să poarte tricoul Naționalei.

stefy29
stefy29  •  31 Martie 2021, 22:30

Sa intamplat faptul ca tu esti singurul care ai pus suflet, restul sant petarde in frunte cu radoi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close