FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA 0-3

Atac al lui Victor Pițurcă la Adi Mutu: "Puteam lua 8 goluri! De unde să știe Mutu ce înseamnă fotbalul? El n-are nici o treabă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 20:36

Victor Pițurcă e de părere că selecționerul Cosmin Contra a făcut anumite greșeli la meciul pierdut de România cu Olanda, scor 0-3. De asemenea, îl contrazice pe Mutu și spune că, dacă olandezii ar fi fost la fel de puternici ca acum câțiva ani, tricolorii ar fi putut încasa chiar și 8 goluri!

"Cu apărarea improvizată de acum, dacă era Olanda din alte vremuri, puteam să primim şase sau opt goluri. Contra a vrut să vadă jucători noi, dar el trebuia să se gândească cu o lună înainte la strategia asta. A fost o experienţă care sper că va fi foarte bună pentru el. Cred că a greșit puțin strategia.

Cosmin a zis că ei au dat goluri la fiecare ocazie. Să se aştepte la acest nivel, când joacă împotriva unor echipe ca Olanda, ca golurile să vină din neant, nici nu visezi şi primeşti gol. Dacă aş mai fi fost la naţională, poate aş fi acceptat acest meci în ideea că am putea să îi mai batem şi noi pentru că Olanda are jucători, însă n-au format un grup, nici selecţionerii n-au ales ce trebuia.

Olanda a fost mai bună ca noi din toate punctele de vedere. România nu s-a mai ridicat la nivelul de concentrare şi ritm, la acelaşi nivel fizic şi psihic din meciul cu Turcia (n.r. scor 2-0). După acel joc, toţi din sânul naţionalei au fost mai relaxaţi, însă cu Olanda nu îţi poţi permite să fii relaxat", a declarat Piţurcă la TV Digi Sport.

"De unde să știe Mutu ce înseamnă fotbalul? El n-are nici o treabă. Nici n-a fost în teren atunci, când ne-a bătut Olanda și n-am avut nici o șansă. Mai are până să înțeleagă fotbalul ca antrenor"
Pițurcă la TV Telekom Sport despre Mutu, care a considerat că diferența dintre România și Olanda a fost mai mică față de meciul când Pițurcă era selecționer și tricolorii au cedat cu 1-4

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (25)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  16 Noiembrie 2017, 09:40
Postat de mioriticul pe 16 Noiembrie 2017, 08:10

Piti si Mutu au de impartit ... femei

Au trecut timpurile

gizeh
gizeh  •  16 Noiembrie 2017, 09:19

... Piți nu uită și nu iartă :)

ray51
ray51  •  16 Noiembrie 2017, 08:58

"cu Olanda nu îţi poţi permite să fii relaxat" - adevar grait-ai.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează