FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA - ROMÂNIA

Avem suporteri şi în America de Sud! Brazilianul care ţine cu România

Brazilianul speră să ajungă îm România la meciul naţionalei noastre cu Argentina
Brazilianul speră să ajungă îm România la meciul naţionalei noastre cu Argentina

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 02:06

"Tricolorii" au descoperit la Sao Paulo că au un fan neaşteptat, suporter al "naţionalei" din vremurile Generaţiei de aur

Luciano are 38 de ani, iar din '94, cînd a mers la prima lui Cupă Mondială, în SUA, s-a îndrăgostit de "naţionala" României. "Generaţia de aur" l-a cucerit definitiv, aşa încît brazilianul urmăreşte mereu pe net toate meciurile "tricolorilor"!

"Hagi, Popescu, Dumitrescu au fost jucători senzaţionali şi datorită lor sînt un mare fan al României", spune Luciano, care ştie toate detaliile retragerii lui Chivu sau ale victoriei cu Bosnia.

Autografe de la Râpă, Alexe şi Tănase
A venit la hotelul "Sheraton" din Sao Paulo spre a-i cunoaşte pe actualii oameni ai "naţionalei" române şi s-a ales cu trei autografe de valoare chiar pe un tricou galben al României. Marius Alexe, Cornel Râpă şi Cristi Tănase au semnat pe bluză pentru Luciano, care le-a transmis, în schimb, că îi va susţine chiar la "amicalul" cu Brazilia, de pe Pacaembu.

"Sper ca România să crească în următorii ani şi să ajungă din nou la valoarea din vremurile lui Hagi. E minunat că Gică va fi noul antrenor, poate chiar el va reuşi să aducă din nou echipa la un Mondial", încheie Luciano.

"N-am fost niciodată în România, dar o sa încerc să ajung la meciul cu Argentina din august. Aş vrea să văd de pe stadion cum Hagi îl bate pe Messi" (Luciano Ramires, suporter al României)


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Iunie 2011, 10:23
Postat de mm4rk1923 pe 08 Iunie 2011, 02:12

eu nu ma mir, cu Hagi antrenor, daca vom ajunge in situatia ca Lichestein sa ne faca sa plangem pe national arena ;) saviola2_3 stai cuminte, ca Lucescu Jr este antrenor !

antrenor poate, selectioner NICIODATA. A demonstrat ca NATIONALA e o palarie mult prea mare pentru el si ne-a facut sa pierdem 2 ani aiurea....

luciano86
luciano86  •  08 Iunie 2011, 06:32

La noi in Romania majoritatea suntem fani Brazilia.. mi se pare normal sa avem si noi macar 1 fan Brazilian =))

mario-stelistu
mario-stelistu  •  08 Iunie 2011, 04:52

Prefer sa stiu ca Hagi cheama jucatori nepotriviti din nestiinta decat sa-l vad pe razvael cum ii cheama din interes.A facut toate transferurile la Rapid din postura de selectioner.In meciul cu Brazilia de exemplu s-a mai retras un "mare" atacant:Surdu,care nu trebuia sa prinda nici macar locul de magazioner la nationala.Sa nu mai vorbesc de frorescu, saracul este 2 clase sub Bourceanu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close