FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO „Tricolorul” pe care mizează Bănel Nicoliță la Campionatul European: „Mi-aș dori să facă un EURO extraordinar”

Articol de , - Publicat sambata, 23 martie 2024 13:28 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 13:47

Bănel Nicoliță (39 de ani), fost internațional, speră ca Florinel Coman (25) să facă diferența pentru România la Campionatul European din Germania.

Vedetă la FCSB și în Liga 1, acolo unde este golgeter, Coman este așteptat de Bănel să se impună și la națională, fostul fotbalist având așteptări de la extrema celor de la FCSB să facă un Euro grozav.

VIDEO Bănel Nicoliță mizează pe Florinel Coman la Campionatul European: “Sper să facă un EURO extraordinar”

„Știm cu toții că vom avea un EURO greu, mulți spun că va fi o grupă accesibilă, dar din punctul meu de vedere e o grupă foarte grea. Vom vedea cine va mai veni în grupă, dintre Ucraina și Islanda. Trebuie să fim alături de băieși, de selecționer. Au construit o echipă foarte bună, din jucători nu foarte buni.

Acum 10-15 ani aveam jucători foarte buni în Europa la echipe foarte importante Acum avem jucători în Anglia sau Italia care nu joacă. Selecționerul trebuie să găsească cea mai bună soluție, să-i facă să aibă încredere în șansa lor.

De la toți jucătorii trebuie să avem așteptări, dar mi-aș dori ca Florinel Coman să facă un EURO extraordinar. El și toată echipa, iar atunci vom spera la un rezultat bun. Momentan va fi foarte greu să aveam un lider, dar important e că au format un grup unit.

Nu a fost un meci reușit, am întâlnit o echipă grea, ne-a închis foarte bine, s-a apărat, așa că ne-a fost greu. Cu echipele care joacă fotbal putem arăta altceva.Cred că ne incomodează (n.r. - echipele cu un stil mai agresiv) pentru că trebuie să facem un joc pozițional foarte bun, trebuie să-i desfacem, să plimbăm mingea mult mai mult decât am făcut-o în această seară.

Nu a fost un meci bun oricum, dar este prima echipă care se închide așa și ne lasă să jucăm. Avem timp, avem multe de învățat până la Euro să ajungem în cea mai bună formă. Nu putem să ne luăm după un singur meci.Trebuie să arătăm că suntem pregătiți să fim la Euro, nu cred că-i nimeni „bătut în cuie”

- Florinel Coman, după România - Irlanda de Nord 1-1

VIDEO Florinel Coman nu este îngrijorat după România - Irlanda de Nord 1-1: „Este prima echipă cu care am jucat, care s-a apărat de la început”

Citește și alte știri din Liga 1:

România, dezamăgitoare pentru BBC după egalul cu Irlanda de Nord » Analiza jurnaliștilor britanici
România - Irlanda de Nord
România, dezamăgitoare pentru BBC după egalul cu Irlanda de Nord » Analiza jurnaliștilor britanici
Verdictul în cazul lui Mogoș, după accidentarea suferită cu Irlanda de Nord: are interdicție 48 de ore!
Naționala
Verdictul în cazul lui Mogoș, după accidentarea suferită cu Irlanda de Nord: are interdicție 48 de ore!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  23 Martie 2024, 16:50
Postat de vivi.napoca1_ pe 23 Martie 2024, 16:20

***

Reformulez,Porumbel la porumbel ....! ( țin unul la altul ) ! It 's good !?

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  23 Martie 2024, 16:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

monika.
monika.  •  23 Martie 2024, 14:16

Cu o floare…vom juca bine, avand o echipa slaba si cel mai slab antrenor de la CE ? Ha, ha! Nu-i clar ca va fi Ucr.in grupa ? Care ne va bate mar. Asta-i rezultatul, dupa zeci de ani de bataie de joc in fotbal, condus de penali.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează