FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Concluziile lui Basarab Panduru după România - Armenia: „Rădoi a înțeles în sfârșit asta! I-au trebuit trei ani și jumătate”

Basarab Panduru +21   FOTO
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 08:10 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 12:20

Basarab Panduru (51 de ani) a reacționat după victoria „tricolorilor” cu Armenia, scor 1-0. Analistul TV consideră că Mirel Rădoi a pus în practică o lecție importantă pe care a învățat-o în anii petrecuți pe banca reprezentativelor României.

Basarab Panduru a remarcat cum selecționerul României a efectuat schimbările astfel încât să mențină avantajul subțire, de un gol, de pe tabelă. Panduru a apreciat că Mirel Rădoi a înțeles, după „trei ani și jumătate”, cum „trebuie să joci cu cap în momentele importante”.

Basarab Panduru: „După trei ani și jumătate, Rădoi a înțeles în sfârșit!”

„Cel mai mult îmi place rezultatul. Îmi plac anumite momente din joc, de după minutul 25 din prima repriză. Primele 25 de minute au părut de meci amical, nici nu ştiam la ce să mă aştept. Surprinzător a venit golul, pentru că a fost marcat de Mitriţă. Am controlat prima repriză, am avut câteva momente bune şi în repriza a doua. N-am avut emoţii, poate la sfârşit.

Cred că Mirel Rădoi a gestionat bine schimbările. Era de ţinut de rezultat, nu mai era de jucat. Noi ne întoarcem la ce vorbeam. I-au trebuit trei ani şi jumătate, de când colaborează cu FRF, cu tot ce s-a întâmplat la tineret, apoi la echipa mare, să înţeleagă că trebuie să joci cu cap în momentele importante. 

O perioadă a crezut că trebuie să le dai 3-0, el a crezut că în minutele de prelungire să le mai dai două goluri. Lasă-le! Dacă n-ai jucat 85 de minute, nu mai joci. Luna asta şi cea trecută a fost un alt Mirel Rădoi, mai ancorat în postul de selecţioner”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

Știam că vom ceda fizic în anumite zone de teren, nu puteam ține același ritm tot meciul. E clar că în partea secundă era normal să riște. Cu schimările de la pauză, doi atacanți introduși, era normal. Am avut și ezitări, dar asta vine și din partea entuziasmului. 

- Mirel Rădoi, selecționer România

Clasamentul grupei J: România, la mâna ei pentru locul de baraj

VIDEO. Mirel Rădoi, anunț-șoc: „Naționala României să își caute antrenor!”

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din România - Armenia 1-0

+17 FOTO

Mai multe știri despre România - Armenia 1-0:

Pe cine așteaptă Mirel Rădoi în locul lui la națională: „În afară de el nu poate fi altcineva!”

Trei cu 5, unul cu 8 » Note GSP după victoria României din Ghencea: un „tricolor” le-a luat fața tuturor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
csa.regal.2017
csa.regal.2017  •  12 Octombrie 2021, 12:55

Sa nu fi fost mâna lui Olaroiu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează