FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA 0-0

Analiza lui Basarab Panduru, după Macedonia de Nord - România: „Ce am vrut de fapt de la meciul ăsta?”

Jovan Markovic a fost unul dintre cei mai slabi „tricolori” // FOTO: Cristi Preda +41   FOTO
Jovan Markovic a fost unul dintre cei mai slabi „tricolori” // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 08:28 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 10:32

România a remizat pe terenul Macedoniei de Nord, 0-0, într-o partidă în care elevii lui Mirel Rădoi au fost dominați aproape tot jocul.

Basarab Panduru a comentat meciul de la Skopje și a lăudat rezultat obținut de trupa lui Rădoi, fiind sigur că România ar fi avut un joc mai bun dacă nu ar fi existat probleme de lot.

Basarab Panduru, după Macedonia de Nord - România

„Dacă la începutul celor trei meciuri ne spunea cineva că vom avea șapte puncte, probabil că eram mulțumiți cu toţii. Dacă te uiţi la meci, te întrebi de fapt ce am vrut. Totul a fost cam dat peste cap. Chiar dacă noi eram mai odihniţi faţă de ei, care au mers în Islanda. Totuşi, nu ştiu dacă am fost mai proaspeţi ca ei. N-am putut să-mi dau seama.

 Una peste alta, au jucat de la egal la egal cu noi. Parcă în unele momente au fost puţin mai buni. Rezultatul este bun. De fapt, punctele sunt bune.

Nu e uşor să treci prin toate problemele, să nu ai atacant, Rotariu și Ianis cu COVID... . Eu cred că putem arăta mai bine cu Mihăilă acolo. Nu am avut cea mai bună echipă. Probabil primul 11 arăta diferit cu un singur jucător, daca Ianis nu avea COVID”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

La un moment dat auzi că Armenia a făcut egal cu Liechtenstein şi parcă, deodată, ne e bun şi egalul. E foarte corect să joci în funcție de rezultat 
– Basarab Panduru

+37 FOTO

Luptă strânsă pentru calificare în grupa României 

După șase runde, România se află pe locul 3, cu 10 puncte, la o singură lungime de poziția secundă, ocupată în continuare de armeni. Germania e lider detașat, cu 15 puncte. Pentru „tricolori”, luna octombrie vine cu două meciuri decisive: în deplasare cu Germania și acasă cu Armenia. 

În ultimele două etape, naționala va avea două meciuri la prima vedere facile: acasă cu Islanda, o echipă ieșită din calcule, și în deplasare cu Liechtenstein.

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Un „tricolor” a IZBUCNIT după meciul de la Skopje: „Sunt nervos, supărat, nu vreau să spun mai multe!” » Rădoi, principalul vizat

Liderul „tricolorilor” e optimist: „Suntem favoriți să ajungem la baraj!” + moment de sinceritate: „Nu meritam mai mult” România a remizat la Skopje, scor 0-0 / foto: Cristi Preda

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (1)
c23665
c23665  •  09 Septembrie 2021, 12:24

Noi n-am vrut nimic de la meciul asta! Dar ne amenda UEFA daca nu ne prezentam!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează