FOTBAL  »  NATIONALA  »  MOLDOVA - ROMÂNIA 0-5

Basarab Panduru, după ce România s-a impus la scor în fața Moldovei: „I-a bătut pe ei şi ne-a păcălit pe noi”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 12:43 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 14:35

Basarab Panduru (52 de ani) a tras concluziile, după ce România s-a impus categoric pe terenul Republicii Moldova, scor 5-0, într-un meci amical disputat duminică seară pe stadionul „Zimbru” din Chișinău. 

Fostul internațional a spus că rezultatul obținut de elevii lui Edi Iordănescu (44 de ani) este unul bun, însă nu știe ce pot înțelege fanii naționalei României în urma acestei victorii la scor. 

Reporterii GSP, la pas pe Lusail Bulevard, un veritabil „Times Square Manhattan” în mijlocul lumii arabe
QATAR
Reporterii GSP, la pas pe Lusail Bulevard, un veritabil „Times Square Manhattan” în mijlocul lumii arabe

Basarab Panduru, după Moldova - România 0-5: „Ce speranțe îmi dă mie meciul ăsta?”

„I-a bătut pe ei şi ne-a păcălit pe noi. Rezultatul e frumos, dar ce facem cu el, ne păcăleşte. Ce înţelegem din rezultatul ăsta? 

De ce m-aş bucura până la urmă? Ce speranţe îmi dă mie meciul ăsta, că vorbim doar de speranţe. Pe cine putem să batem după meciul ăsta? Hai să lăsăm şi prima repriza cu ăştia la o parte”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport. 

Edi Iordănescu, după Moldova - România: „Echipa a făcut un joc bun”

„Mă aventurez să fac câteva aprecieri și concluziii. Per total, a fost o acțiune bună. Ne-au lipsit mulți jucători, dar alegerile cred că au fost inspirate. Am făcut trei reprize bune din patru, încheiem anul cu o victorie, am debutat mai mulți jucători foarte tineri.

Nu am o statistică, dar cred că e cea mai tânără echipă folosită la națională. S-au întâmplat multe lucruri bine și începem să primim niște semnale din partea unor jucători care pot să intre în circuitul echipei naționale. Echipa a făcut un joc bun, a avut tonus, a avut alt curaj decât în prima repriză a jocului cu Slovenia. Sigur, lumea etichetează repede, dar să nu uităm că am întâlnit prima garnitură a Sloveniei și prima garnitură a Republicii Moldova.

Sunt jucători care ies la rampă, sunt jucători care arată că pot lărgi un pic grupul nostru cu care v-am obișnuit în ultima perioadă. Sunt semne că fotbalul românesc are potențial și are viitor, dar trebuie să fim atenți cum îi creștem, dar și să înțeleagă ce le-am transmis acum la final.

Mesajul este că ce s-a întâmplat acum îi obligă foarte tare pentru perioada următoare. Aș vrea să le transmit suporterilor naționalei ceva cu ocazia de 1 decembrie. Le-am oferit un cadou mic, dar avem convingerea că naționala are viitor”, a spus Edi Iordănescu, la Pro Arena.

VIDEO. Edi Iordănescu: „Nu vreau să fac paralelă între grupa de la EURO și Liga Națiunilor”

Citește și:

Jurnalistă jefuită în direct, în timp ce transmitea pentru postul TV din țara natală: „Polițiștii m-au întrebat cum vreau să fie pedepsit hoțul”

A jucat la Real Madrid, acum e în Liga 1 și mizează pe foștii colegi la Mondial: „Și «trabajadori», și «pianiști»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
francklin67
francklin67  •  21 Noiembrie 2022, 17:38

Draga Pandi, Saint Lucia este de invins momentan chiar fára jocuri de culise a FRF.Nu necesita interventii,masa festiva etc ...precum au fost prieteniile cu Bosnia si Moldova si prietenii stiu de ce.Microbistii la fel

Vezi toate comentariile (1)
Comentează