EXCLUSIV A jucat la Real Madrid, acum e în Liga 1 și mizează pe foștii colegi la Mondial: „Și «trabajadori», și «pianiști»”

Jesús Fernandez (stânga), la Real, alături de mondialiștii Morata, Pepe, Carvajal, Modric și Bale
Jesús Fernandez (stânga), la Real, alături de mondialiștii Morata, Pepe, Carvajal, Modric și Bale

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 08:48 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 09:10

Jesús Fernández (34 de ani), portarul spaniol de la FC Voluntari, crede în șansele Spaniei la excentricul Campionatul Mondial din Qatar, mizând pe foștii colegi de la Real Madrid Castilla, Dani Carvajal, Alvaro Morata și Pablo Sarabia.

  • Spania face parte din grupa E, alături de Costa Rica, Germania și Japonia. 
  • Miercuri, 23 noiembrie, ora 18:00, echipa lui Luis Enrique înfruntă Costa Rica. Meciul e liveTEXT pe GSP și în direct la TV, pe TVR 1.

Jesús Fernández este în prezent goalkeeper-ul Voluntariului, după ce a evoluat la CFR Cluj un an și jumătate, și Sepsi Sfântu Gheorghe un sezon.

Ibericul fost transferat de Real Madrid în 2010 de la Numancia, apoi a fost coleg la Castilla, echipa secundă a „Los Merengues”, cu Dani Carvajal, Morata, Sarabia, Nacho, Cheryshev și Jesé Rodríguez.

Dacă Ceaușescu trăia, avea de ce să fie invidios » 5 informații tari de la Qatar - Ecuador: scene ireale în jurul stadionului + ce se găsea în săculeții puși pe fiecare scaun din arenă
CM QATAR
Dacă Ceaușescu trăia, avea de ce să fie invidios » 5 informații tari de la Qatar - Ecuador: scene ireale în jurul stadionului + ce se găsea în săculeții puși pe fiecare scaun din arenă

Ce spune Jesus Fernandez, portarul iberic de la FC Voluntari, despre șansele Spaniei la Campionatul Mondial

Carvajal (Real), Morata (Atlético) și Sarabia (PSG) vor lupta în Qatar pentru gloria La Roja. Mai mult, chiar dacă a stat în umbra legendarului Casillas, portarul ilfovenilor a fost în lotul Madridului alături de Cristiano Ronaldo și Modric, printre alții, care ar putea fi la ultimul Mondial din carieră.

În mai 2011, în ultimul meci al sezonului, José Mourinho l-a debutat pe Jesus în ultimele minute ale confruntării cu Almeria (8-1). După experiența Madrid, portarul a fost legitimat la Levante și Granada, în La Liga, apoi la Cadiz și Cultural Leonesa, în eșalonul al treilea, înainte de a sosi în România în 2018.

2 meciuri oficialea strâns în tricoul Realului, în alte 10 fiind rezervă

Jesus Fernandez: „Mai întâi să trecem de grupe, apoi cerul este limita!”

„Este normal să cred în Spania, mai ales că-i cunosc bine pe conaționalii mei. La Furia Roja poate cuceri Mondialul, cu toate că nu mai sunt numele sonore din trecut. Dar sunt «trabajadorii», muncitorii, și cei care cântă la pian, este un mix potrivit. 

Primul pas, e să parcurgem faza grupelor, o luăm treptat, apoi cerul este limita. OK, sunt mulți tineri, însă pot surprinde cu vivacitatea lor”, a declarat ibericul pentru Gazeta Sporturilor.

Dintre foștii colegi celebri din trupa „galacticilor”, Jesús Fernández nu știe pe cine să aleagă între Ronaldo și Modric. Benzema și-a anunțat retragerea de la Mondial din cauze medicale.

„Cu siguranță vor încerca să impresioneze, întrucât este cântecul de lebădă. Dar, așa cum eu am învățat în perioada scurtă la Real, ei cu siguranță mai mult, nu doar persoana, ci grupul face istoria. Luka este un om de suflet, ne leagă o prietenie aparte. A reușit să ajungă la nivelul zeilor datorită caracterului puternic care a dat și mai multă forță corpului. 

Cristiano? E om, chiar dacă pare o mașinărie. Pentru el fiecare zi e o nouă ocazie să demonstreze că poate mai mult. Nu are limite. Benzema? Un munte de calitate și o voință de fier. 

Păcat că nu-l vom vedea pe teren, dacă a zis «pas», înseamnă că-i era imposibil să joace. Eu am rămas apropiat de mulți dintre foștii colegi, indiferent de naționalitate, ne mai scriem, ne dăm mesaje, ne urmărim în social media”, a mărturisit Fernandez.

3 partidea adunat Fernandez în actuala ediție la FC Voluntari

Mai multe știri despre Campionatul Mondial din Qatar: 

Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, concluzie dură după primul meci de la Campionatul Mondial: „Qatar a jucat PENIBIL! Dacă asta e echipă de Mondiale, eu sunt Mister Olympia”

Măsură incredibilă pregătită în Qatar » Ce riscă să pățească fotbaliștii care vor purta banderola LGBTQ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ccc23
ccc23  •  21 Noiembrie 2022, 10:14

la ce generație are Spania nu m-ar mira sa nu treacă de grupe.. Japonia nu cred ca e victima sigura în grupa asta.. zic ca se bate cu șanse mari cu greii Germania și Spania pt un loc mai departe

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close