FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA 0-1

Basarab Panduru, uluit de un fotbalist din România - Germania: „Rămâneau toți în spatele lui”

România a fost învinsă de Germania, scor 0-1, în preliminariile Campionatului Mondial. Basarab Panduru (50 de ani) a aplaudat prestația „tricolorilor” și l-a lăudat pe Leroy Sane (25 de ani). +49   FOTO
România a fost învinsă de Germania, scor 0-1, în preliminariile Campionatului Mondial. Basarab Panduru (50 de ani) a aplaudat prestația „tricolorilor” și l-a lăudat pe Leroy Sane (25 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 23:14 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 23:57

România a fost învinsă de Germania, scor 0-1, în preliminariile Campionatului Mondial. Basarab Panduru (50 de ani) a aplaudat prestația „tricolorilor” și l-a lăudat pe Leroy Sane (25 de ani).

Panduru a fost impresionat de cursele lui Sane, extrema lui Bayern Munchen. Nici elevii lui Mirel Rădoi nu l-au dezamăgit. 

Basarab Panduru, după România - Germania

„Aveai impresia că atunci când se supăra, Sane lua mingea de la 20 de metri și dribla pe toată lumea. Cu mingea la picior, rămâneau toți în spatele lui. Norocul nostru că nu prea s-a supărat el. 

Rezultatul ăsta ne dă încredere nouă, crezi că se poate construi ceva pe jocul ăsta. Ar trebui să avem un moral bun pentru meciul cu Armenia. Pe mine m-a mirat într-un fel primul 11. Să joci cu doi jucători care de obicei joacă numărul 8, Stanciu și Răzvan Marin, e riscant. În prima repriză i-am așteptat, ne-am așezat în spate și am încercat să îi surprindem”, a declarat Basarab Panduru, la TV Telekom Sport. 

FOTO Cele mai tari imagini din România - Germania

+45 FOTO

Citește și alte știri despre România - Germania: 

Mirel Rădoi nu l-a iertat pe Mario Camora! Ce mutări a fost nevoit să facă, după eroarea din prima repriză

FOTO România a cerut ofsaid la golul marcat de Germania + doi „tricolori” au gafat

A rupt tăcerea după 12 ani! Ce s-a întâmplat la echipa națională: „Victor Pițurcă era foarte ciudat. A vrut să mă intimideze”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
bodrin
bodrin  •  29 Martie 2021, 08:23

Aiureli de amator...

sasesase
sasesase  •  29 Martie 2021, 08:22

“Pandi” vezi ca a prins Regheblat echipa in Arabia Saudita! Te mai duci breloc?!

dubluv
dubluv  •  29 Martie 2021, 07:55

unul din cele mai corecte comentarii

Vezi toate comentariile (10)
Comentează