FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA 4-1

A venit nota de plată » Amenzile aplicate de jandarmerie după incidentele de la România - Bosnia

Incidente între suporteri la România - Bosnia/ foto Alexandra Fechete
Incidente între suporteri la România - Bosnia/ foto Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 08:01 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 08:08

Jandarmeria București a anunțat măsurile luate după incidentele dintre ultrașii români și bosniaci de pe Giulești, din startul meciului România - Bosnia 4-1.

La partida din Giulești, spiritele s-au încins imediat după intonarea imnurilor. Cei aproximativ 300 de ultrași veniți din Bosnia au sărit la bătaie cu facțiunea dură a galeriei „tricolore”, în peluza dinspre Opera Comică, după ce românii au fost cei care au provocat.

Cel mai dur discurs, după retrogradarea din Liga Națiunilor: „Nu mi-a venit să cred când am citit. Vai de mama noastră!”
România - Bosnia 4-1
Cel mai dur discurs, după retrogradarea din Liga Națiunilor: „Nu mi-a venit să cred când am citit. Vai de mama noastră!”

Anunțul Jandarmerie după incidentele din Giulești

„În legătură cu meciul de fotbal dintre echipa reprezentativă a României și a Bosniei și Herțegovinei, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Ca urmare a incidentelor produse de suporterii dinamoviști în Peluza Sud, 155 de persoane au fost legitimate după terminarea partidei, urmând ca, după vizionarea imaginilor operative, să fie identificați și sancționați cei care au comis fapte antisociale.

Până în acest moment a fost întocmit un act de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală, în urma depistării unui suporter oaspete în timp ce încerca să introducă materiale pirotehnice în arena sportivă.

Totodată, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.500 de lei. În continuare, se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare”, a transmis Jandarmeria după încheierea meciului.

VIDEO Bătaie în Giulești la meciul România - Bosnia

Cele două grupuri au aruncat cu scaune, torțe și au fost despărțite doar de un zid protector subțire de plexiglas. Jandarmii au intervenit prompt, în forță, și i-au împiedicat pe cei puși pe scandal să ajungă față în față. Zeci de pumni au fost împărțiți la capătul gardului despărțitor, printr-o breșă

Ultrașii români au scandat de mai multe ori „Serbia!, Serbia!”, o aluzie dureroasă legată de trecutul celor două țări, și au continuat să arunce cu scaune înspre suporterii bosniaci. Nici oaspeții nu s-au lăsat mai prejos și au început să folosească scaunele pe post de arme.

FOTO Alexandra Fechete
FOTO Andrei Crăițoiu
FOTO Andrei Crăițoiu
FOTO Andrei Crăițoiu
FOTO Andrei Crăițoiu
+20 FOTO

Citește și:

Edi Iordănescu, sub Rădoi și Contra » Ce înseamnă pentru România retrogradarea în Liga C: șansă ratată pentru Euro 2024 și lupte cu Luxemburg sau Feroe

George Pușcaș a reușit o „dublă” cu Bosnia și le răspunde contestatarilor: „Luați ce e bun. Fapt

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  27 Septembrie 2022, 17:19

Eu vreau sa stiu de ce nu se aplica LEGEA in aceasta tara? Decat sa-i vad ca-i bat jandarmii pe suporteri, vreau sa-i vad ca-i extrag din stadion, ca primesc o amenda GRASA si ca sunt interzisi de pe stadioane multi ani!!!! Oare pe cand o astfel de NORMALITATE?!? Ce face acest stat profund corupt? Daca vreti sa va bateti cu ciomegele....mergeti fratilor la Costesti si hai sa va bateti acolo cu minerii. Toti *** si *** sunt primiti pe stadionae.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mda....
mda....  •  27 Septembrie 2022, 14:51
Postat de paolo11 pe 27 Septembrie 2022, 13:54

Ce are una cu alta, ***?

Cam are prietene :))) mai era unul cu sevilla1986 care o dădea pe aici cu moștenirea comunistă,înțelegi acum ironia?

paolo11
paolo11  •  27 Septembrie 2022, 13:54
Postat de mda.... pe 27 Septembrie 2022, 11:48

Mi se pare hilar ca cineva cu nickul Paolo(Di Canio) ne explica cum ar trebui sa stea treaba cu interdicțiile pentru ultrasi....:))))

Ce are una cu alta, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close