FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Becali își sfătuiește jucătorii cum să renunțe la echipa națională: "Nu-mi plac jocurile astea"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 09:13

Florin Tănase a fost acuzat de selecționerul de la tineret, Cristi Dulca, de faptul că n-a vrut să joace cu Danemarca și s-a dat accidentat.

Gigi Becali îl crede pe jucător în dauna antrenorului și îl sfătuiește pe Florin Tănase să spună dacă nu dorește să mai meargă la națională.

"Nu știu dacă a fost vreo strategie cu Tănase. Eu nu mă bag la lucruri mici. Eu nu sunt adeptul minciunii. Eu spun pe față: «Bă, dacă nu vă convine la echipa națională, faceți hârtie și spuneți că nu mai vreți să mergeți!».

Nu-mi plac jocurile astea, șmecheriile: «Sunt accidentat, vin, nu mai vin». Spui bărbătește: «Nu mai vin la echipa națională», dacă nu-ți convine. Spui că te retragi și nu e nicio consecință", a declarat Gigi Becali la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
kingme
kingme  •  15 Septembrie 2016, 23:00

Ar trebui aplicate niste sanctiuni sa vezi cum nu o sa isi mai permita nici o echipa sa comenteze.Dar care este problema la meciurile echipei de tineret nu vin impresarii? la fel facea si cu Stanciu cand venea la tineret.Asa ceva nu se intampla nicaieri cu echipa nationala.

1745flo
1745flo  •  15 Septembrie 2016, 19:14

Gigi când o sa vrea sa-l vândă sa vezi ce va urla ca sa fie luat la lot! Chipciu(nulitatea)de exemplu a făcut figurație zeci de meciuri la naționala pana s-au găsit niște fleti sa dea bani pe el!

zizu
zizu  •  15 Septembrie 2016, 13:51
Postat de steaua1986forever pe 15 Septembrie 2016, 13:03

care sunt aia? sa nu zici chipciu si stanciu ca rade lumea de tine....

da ce sunt? sunt niste petarde umflate artificial,precum gardos sau chiriches,care se vor dovedi in scurt timp ca sunt mari esecuri.....! jucatorii fcsb sunt indopati,afisati ca mari vedete pana ia becali banii...apoi clacheaya amentabil! varya ne au facut in franta cu nationala...marile vedete fcsb iste

Vezi toate comentariile (30)
Comentează