FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA, AZI, 21:45, GSP.RO, DOLCE 1, TVR1

Bilete şi la 20 de milioane! Interesul imens pentru partida cu Spania a dus la oferte ireale pe site-urile de vânzări

Articol de , , - Publicat duminica, 27 martie 2016 00:00

Cum toate cele 28.000 de bilete pentru meciul de azi s-au dat în ziua punerii în vânzare, iar mulţi fani n-au reacţionat în timp util, "bişniţa" online a înflorit.

Pe site-uri de specialitate, ultimele zile au venit cu un boom de tichete, de la invitaţii la bilete de peluze, tribuna a doua, întâi sau chiar VIP.

Recordul: un clujean vinde un bilet de tribuna întâi la un preţ exorbitant, 2.000 de lei!

Preţ de zece ori mai mare

Utilizatorul "ionut" poate face, astfel, un profit de 1.800 de lei, un bilet la acea categorie costând, iniţial, 200 de lei. Acesta îl oferă cu un preţ de 10 ori mai mare!

Totuşi, este una dintre excepţii, deşi şi alte bilete sar bine de 500 de lei. În general, acestea sunt oferite într-o plajă ce variază între 200 şi 300 de lei.

"Aveţi grijă la biletele cumpărate pe internet! Cele imprimate pot fi scoase în mai multe exemplare şi aţi putea fi înşelat"
oficial FRF

Care erau preţurile biletelor până la epuizare

Fanii "naţionalei" puteau cumpăra maximum 4 bilete pentru meciul cu Spania, care costau între:

- 50 lei (peluze)
- 100 lei (tribuna a II-a şi family zone)
- 200 lei (tribuna I)
- 500 lei (VIP etaj 4)
- 600 lei (VIP etaj 3)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  27 Martie 2016, 14:44

"prost e cine da, nu cine cere" spune o vorba din strabuni. Daca nu ma insel Begu si Niculescu vor juca cam la aceeasi ora cu acest meci, caz in care nu doar ca nu mi-as fi deplasat fizicul la stadion nici macar daca era la cateva minute de mine pe National Arena, dar nici macar in pauzele dintre seturi nu as shimba canalul sa vad cat e scorul. Oricum ne bat aia de ne asculta cu urechea, si chiar si daca i-am invinge noi, tot aia e, e doar un amical, miza zero.

travka
travka  •  27 Martie 2016, 09:19

samsarie de Ardeal, bisnita din fruncea tarii, asa au reusit marile echipe de fotbal are ardealului sa ajunga toate in insolventa, retrogradate si aproape de faliment U CLuj, CFR CLuj, Brasov, ASa Miuresh hahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează