FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA, 21:45, TVR1, DOLCE, GSPR.RO

Bișnițarii își fac de cap înainte de România - Spania » Cum pot avea de suferit fanii care cumpără de la ei

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2016 18:35

România întâlnește azi, într-o partidă amicală, naționala Spaniei pe Cluj Arena, de la ora 21:45, în direct la DolceSport, TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Vezi AICI detalii!

Cu câteva ore înainte de meci, bișnițarii încearcă să vândă bilete la suprapreț, în fața stadionului, potrivit știridesport.ro, iar fanii care achiziționează de la ei, pot avea de suferit.

Suporterii care și-au luat biletele online puteau să le printeze acasă, pe hârtie normală, sau puteau să le primească pe cele clasice.

În fața stadionului, bișnițarii vând ambele tipuri de tichete, dar problema va fi cu cele tipărite pe hârtie normală. Acestea pot fi replicate într-un număr mare și același bilet poate fi vândut de mai multe ori. Astfel, cumpărătorii nu vor pot fi siguri că își cumpără un bilet bun, care să nu fi fost folosit înainte.

Dacă un bilet este folosit o dată, copia acestuia nu mai este valabilă, iar cei care au cumpărat tichete din fața stadionului pot rămâne pe dinafară.

"Dacă altcineva a folosit biletul cu acelaşi cod ca să intre la meci, a doua oară turnicheţii nu se vor deschide şi persoanele care au cumpărat o dublură vor rămâne afară" Gabriel Berceanu, directorul de comunicare al FRF, pentru sursa citată

28.000 de fanisunt așteptați pe Cluj Arena

Playtech: BREAKING: Simonei Halep i s-a făcut rău în timpul partidei cu Varvara Gracheva. Ce se întâmplă cu ea


Comentarii (19)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  27 Martie 2016, 19:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

L-aduceti pe Peteleu si luati locul 2.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  27 Martie 2016, 19:42
Postat de moshu_shukaru pe 27 Martie 2016, 19:25

Parcă și văd *** cum colcăie în jurul stadionului.

Cauta si ei belete!!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  27 Martie 2016, 19:41
Postat de baba_yaga pe 27 Martie 2016, 19:37

Cum, maică, a picat ***

PICAT..DE MUULT MARIA TA.. CHIAR DE SECOLE..I AUZI CE ZICE UN PROVERB D AL LOR FF VECHI..CICA.. SA NU TI IEI CAL DIN TURDA SI...FUMEIE DIE LA CLUUUUJ.. PRINSESI SPILU? :):)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează