FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO Fostul antrenor din Liga 1 îl consideră pe Iordănescu „o soluție foarte bună” pentru națională: „Este meticulos, pregătește meciurile foarte bine”

Edi Iordănescu, selecționer România // foto: Imago Images
Edi Iordănescu, selecționer România // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 10:47 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 11:15

Bogdan Andone (47 de ani), ultima dată antrenor la FC Voluntari, salută numirea lui Edi Iordănescu (43) pe postul de selecționer al naționalei de fotbal a României.

În direct la GSP Live, Andone a lăudat modul de muncă al lui Iordănescu. Fostul „principal” de la Voluntari, Astra și FCSB consideră că Florin Constantinovici, „secundul” rămas în staff-ul naționalei după plecarea lui Mirel Rădoi, îi va fi de mare ajutor noului selecționer.

Edi Iordănescu și-a ales căpitanul la echipa națională: „Rolul lui va fi mult mai complex decât să-şi facă treaba şi să poarte acea banderolă”
ROMÂNIA
Edi Iordănescu și-a ales căpitanul la echipa națională: „Rolul lui va fi mult mai complex decât să-şi facă treaba şi să poarte acea banderolă”

Bogdan Andone: „Edi Iordănescu este meticulos, pregătește foarte bine meciurile”

„Edi este o soluție foarte bună, având în vedere ceea ce era disponibil. Îl știu foarte bine, este foarte meticulos, se documentează foarte bine, analizează și pregătește foarte bine meciurile

E nevoie și de inspirație. E foarte important că a rămas Constantinovici, sigur l-a ajutat cu multe informații despre jucători și multe alte lucruri.

Îmi doresc să reușească, ar fi bine pentru toată lumea. Avem nevoie de calificări, de meciuri importante, de imagine.

Edi știe foarte bine ce are de făcut, își va crea un nucleu cum a făcut-o Rădoi în a doua parte a mandatului”, a spus Andone la GSP Live.

Primul meci al lui Edi Iordănescu pe banca primei reprezentative a României va avea loc pe 25 martie, pe stadionul Steaua, cu Grecia.

Mai multe știri despre echipa națională: 

Edward Iordănescu se teme că va pierde un jucător pe care-l consideră important pentru națională: „Sper să nu iasă transferul!”

Edi Iordănescu nu e fan al strategiei lui Mirel Rădoi: „Se va ajunge un pic mai greu la națională decât în ultima perioadă” + Ce spune despre o posibilă convocare a lui Tavi Popescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
aikin18
aikin18  •  15 Februarie 2022, 11:38

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Iediii OUT!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează