FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Edward Iordănescu se teme că va pierde un jucător pe care-l consideră important pentru națională: „Sper să nu iasă transferul!”

Edward Iordănescu
Edward Iordănescu

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2022 15:34 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 16:02

După Nicolae Stanciu (28 de ani), un alt jucător important pentru echipa națională, Florin Tănase (27), ar putea fi protagonistul unui transfer în China. Selecționerul Edi Iordănescu (43) speră ca mutarea să nu se realizeze.

Chiar dacă selecționerul a anunțat în exclusivitate pentru GSP că Nicușor Stanciu va fi luat în continuare în calcul pentru selecția la echipa națională, Edi Iordănescu nu vede cu ochi buni un posibil transfer al lui Florin Tănase în China.

Noi detalii despre situația complicată de la Gaz Metan: „Societatea nu a ieșit din insolvență” » Ce sumă a primit recent clubul de la autorități
GAZ METAN
Noi detalii despre situația complicată de la Gaz Metan: „Societatea nu a ieșit din insolvență” » Ce sumă a primit recent clubul de la autorități

Edi Iordănescu speră să „pice” transferul lui Florin Tănase în China

Selecționerul l-a lăudat pe fostul său elev de la FCSB și a recunoscut că speră ca Tănase să nu plece în China. Totuși, ca și în cazul lui Nicolae Stanciu, transferat de la Slavia Praga la Wuhan Three Towns (China), căpitanul roș-albaștrilor va rămâne în cărți pentru echipa națională.

5,5milioane de euro este cota de piață a lui Tănase, potrivit Transfermarkt

„Jucător cu o cultură bună tactică şi recunosc că îi ţin aşa degetele încrucişate să nu prindă contractul în China, că dacă prinde… după ce a prins Nicuşor şi pleacă şi el, pentru că ştiu că are ceva interes din China, mă nenoroceşte, dar sper să nu iasă”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit as.ro.

Edi Iordănescu: „Se va ajunge un pic mai greu la națională decât în ultima perioadă”

Edi Iordănescu are idei clare și anunță schimbări importante în ceea ce privește echipa națională, față de mandatul lui Mirel Rădoi.

 Iordănescu îi avertizează pe fotbaliștii care visează să joace pentru prima reprezentativă că vor trebui să muncească din greu pentru a fi convocați. Spre deosebire de predecesorul său, actualul selecționer nu e dispus să debuteze prea mulți fotbaliști sub „tricolor”.

EXCLUSIV. Edi Iordănescu, gata să cheme veteranii la națională: „La echipa națională nu contează vârsta”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Anchetă după meciul UTA - Dinamo » Jandarmeria: „S-a depășit vizibil numărul spectatorilor”

Mesajul conducerii lui Dinamo pentru Stoican, după ce fanii au început discuțiile cu Uhrin: „De aici trebuie să vină salvarea clubului”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
torque07
torque07  •  15 Februarie 2022, 13:53

" Iordănescu îi avertizează pe fotbaliștii care visează să joace pentru prima reprezentativă că vor trebui să muncească din greu pentru a fi convocați." Cand ai de unde alege...se poate face discursul asta. Chiriches, Marin, Mihaila (poate) si atat. Nu pt ca sunt cine stie ce. Ci pt ca JOACA intr-unul din cele mai puternice campionate din Europa. Astia chiar daca nu-s in forma maxima oricum o sa fie la nationala. Hagi, Morutan si celalalt de la Galatasaray la fel..Pe cin sa iei in locul lor? Cu cine sa se bata pt o convocare? Cu prapaditii din liga 1??? Asta-i campionat? La ora actuala un jucator din liga a 2a sau chiar si a 3a din Ger-Ang-Ita-Spa e mult mai pregatit fizic, mental si tactic decat 80..90% din jucatorii din liga1. Abureli pt presa. Cum am mai zis, rezista 5 6 meciuri. Dupa o sa i se ceara demisia ca de obicei la noi.

189875732656829
Constantin Trascu  •  15 Februarie 2022, 00:05

Vede ca progreseaza in jos si l doreste cine stie cei mai trece prin cap iar o sa se roage sa si dea demisia ce soarta are tara asta in sport terminati in politica la fel aici isi pregateste terenul un fel de Iliescu (Simion)

knuty
knuty  •  14 Februarie 2022, 18:37

USCATU"a fost chemat de Radoi de cateva ori .....S-a facut de ras!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează