FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - PORTUGALIA U21 0-2

VIDEO Conducătorul echipei din play-off a fost la România U21 - Portugalia U21 și a tras concluziile: „Sper că nu aceasta va fi exprimarea la EURO”

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a fost la România U21 - Portugalia U21 0-2, meci amical disputat în Ghencea/ foto: Imago Images
Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a fost la România U21 - Portugalia U21 0-2, meci amical disputat în Ghencea/ foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat sambata, 25 martie 2023 09:00 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 09:41

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a fost la România U21 - Portugalia U21 0-2, meci amical disputat în Ghencea. 

Mara a remarcat diferența de calitate dintre jucătorii celor două echipe și speră ca elevii lui Emil Săndoi să joace mai bine la Campionatul European din vară.

VIDEO. Concluziile lui Bogdan Mara după România U21 - Portugalia U21 0-2

„Portugalia este clar superioară calitativ și tehnic. Jucătorii lor sunt la echipe importante din Portugalia, e clar că e diferență mare între echipele de club de acolo și cele de la noi.

Sper că nu aceasta va fi exprimarea la EURO, sper ca Emil să găsească formula potrivită. 

Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Bellucci. A cucerit-o cu un tablou de Grigorescu”
DIVORȚ
Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Bellucci. A cucerit-o cu un tablou de Grigorescu”

Am văzut câțiva jucători buni, dar mai e nevoie de timp pentru a deveni o echipă. Ăsta e nivelul, vei fi la EURO cu echipe de genul acesta. Vor fi echipe puternice, doar prin disciplină, dorință putem să îi contracarăm. 

E clar că ne-au dominat, asta e diferența dintre noi și ei. Suntem mult în urmă. Sperăm să revenim în viitorul apropiat. 

Eu știu care este diferența de nivel, pentru că sunt la CFR, observ cu ce echipe jucăm noi în preliminarii. Trebuie să luptăm, să avem disciplină tactică. 

E clar că sunt peste noi ca valoare individuală. Probabil că și Emil analizează acum toți jucătorii”, a declarat Bogdan Mara la ieșirea de pe stadionul Ghencea.

Bogdan Mara, înainte de Andorra - România: „E clar că suntem favoriți”

Bogdan Mara a vorbit și despre meciul naționalei mari cu Andorra, din preliminariile EURO 2024. România joacă în deplasare sâmbătă, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1.

„Sper să nu avem emoții, dar e clar că suntem mai valoroși, suntem favoriți. E clar că meciurile viitoare vor fi mai dificile. 

Sperăm să începem cu dreptul. Și celelalte echipe, Kosovo și Israel, sunt de luat înseamnă, nu doar Elveția”, a declarat Bogdan Mara.

Citește și:

Edi Iordănescu a răspuns cu subiect și predicat: „Atunci nu voi mai fi selecționerul României!”

Adversara României riscă excluderea din preliminariile EURO! Când ar urma să ia decizia UEFA

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează