FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA ŞI-A GĂSIT SELECŢIONER

Boloni: "Mă deranjează că naţionala se tot reconstruieşte"

Boloni:
Boloni: "Mă deranjează că naţionala se tot reconstruieşte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 19:47

Loţi Boloni a intervenit, în direct, la GSPTV, comentînd numirea lui Victor Piţurcă în funcţia de antrenor al echipei naţionale.

Fostul selecţioner a îmbrăţişat vestea că Piţurcă va sta din nou pe banca tehnică a primei reprezentative, însă are şi unele obiecţii majore.

"Cînd a venit ultima oară la naţională, Piţurcă reconstruia. Acum se reconstruieşte iarăşi. Mă deranjează acest lucru. Trebuie să existe un proiect la naţională, aşa cum l-am avut eu pe cel de patru luni, cînd au fost descoperiţi Mirel Rădoi, Marius Niculae sau Paul Codrea", a declarat Boloni, pentru GSPTV.

Victor Piţurcă va semna luni un contract cu FRF pe 4 ani. Conform acestuia, selecţionerul va încasa 35.000 de euro pe lună, adică aproximativ 450.000 de euro pe an.

"Generaţia Mutu şi Chivu apune, trebuie să ne facem calculele şi să ne orientăm către cele mai bune soluţii. Prezenţa pe teren a lui Chivu şi Rădoi ne-ar fi ajutat foarte mult, dar ei au luat nişte decizii şi asta este situaţia. Voi încerca să am discuţii cu ei, pentru că nu s-au retras în mandatul meu. Sper să le vină dorul de echipa naţională. Am nevoie de serviciile lor", a  spus Piţurcă la prezentarea oficială, care a avut loc astăzi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ronaldo666
ronaldo666  •  15 Iunie 2011, 22:38

te deranjeaza k nu ai avut o oferta mai buna de la nationala?

maidanezuro
maidanezuro  •  15 Iunie 2011, 21:04

Tu sa taci!Esti pe langa...cand ai avut ocazia sa faci ceva la nationala ti-a curs balele dupa niste dolarei.Macar Piturca are tupeu si respect pt nationala!

sst_why_aah
sst_why_aah  •  15 Iunie 2011, 20:42

Boloni a plecat atunci la Sporting Lisabona. Contractul i-a fost adus de Giovani Becali. Pentru ca la Nationala sa vina Hagi. MSandu se facea ca nu stie. Incingea gratare la Snagov.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează