FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

Boloni: "Nicoliţă ar trebui să fie un ţigan mîndru"

Boloni a fost selecţionerul României din 2000 pînă în 2001
Boloni a fost selecţionerul României din 2000 pînă în 2001

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 09:24

Fostul selecţioner al naţionalei, Ladislau Boloni, i-a luat apărarea lui Bănel Nicoliţă după ce englezii de la „The Guardian" l-au ironizat, spunînd că Saint Etienne l-a transferat pe cel mai popular ţigan din România.

Antrenorul lui PAOK l-a încurajat înaintea partidei cu Franţa, de mîine, în care mijlocaşul are şanse mari să joace titular.

"Care e problema dacă e ţigan? Nicoliţă să fie un ţigan mândru! Şi ei sunt oameni şi sînt peste tot, în Germania, în Italia, în Japonia. Eu nu văd o problemă fiindcă cineva e ţigan. Dacă eşti german, dar escroc, dacă eşti italian, dar bandit, e mai bine?", a spus Boloni pentru adevarul.ro

Boloni a apreciat şi sansele pe care le avem cu Franţa: "E clar că sînt favoriţi, dar trebuie să profităm la maximum de faptul că ne vor privi de sus."

România - Franţa se va juca marţi seară, cu începere de la ora 21:30, în direct pe TVR 1, DolceSport, Radio GSP şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
argus112
argus112  •  05 Septembrie 2011, 12:32

Ţigan,ţigan....dar un ţigan muncitor şi cu caracter, în faţa căruia trebue să ne scoatem pălăria !

christiano0
christiano0  •  05 Septembrie 2011, 11:29

Doresc sa va spun tuturor ca presa din Romania se ocupa numai de scandal, inclusiv GSP. Nu este vina lui Ioanitoaia sau Tolontan, dar nu inteleg de ce unii pseudojurnalistii sunt tolerati de respectivii domni. Spre exemplu, am vizitat special Guardian.uk pentru a vedea articolul cu pricina, si va spun ce scrie acolo : "Nicolita is one (of the very few) highly popular Romas in Romania" Asta scrie acolo, fara nici o urma de ironie sau rasism. Insa pentru GSP nu era suficient sa traduca, trebuia sa si interpreteze in sensul rau al lucrurilor, pentru a crea polemica intre cititori si automat, rating. Nu mai credeti tot ce scrie pe GSP, sportro sau Prosport pentru ca va mint.

lucell
lucell  •  05 Septembrie 2011, 11:00

succes banele... oricum il doare undeva de ce scriu aia. pt un tigan are mult prea mult bun simt , s`a facut el ca nu aude un stadion intreg cand il injurau si`l faceau maimuta, ce scriu aia in ziare e nimic.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează