FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONS LEAGUE

În seara în care România a fost umilită de Muntenegru, Ungaria a demolat Anglia în deplasare! + Toate rezultatele de marți seară

Anglia - Ungaria 0-4 / Sursă foto: Guliver/Getty Images +11   FOTO
Anglia - Ungaria 0-4 / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 23:40 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 08:38

În seara în care România a fost călcată în picioare de Muntenegru, rivala Ungaria a produs un rezultat uluitor în grupa ei din Nations League! A învins în deplasare Anglia cu 4-0, maghiarii fiind lideri într-o grupă din care mai fac parte, pe lângă naționala Albionului, Germania și Italia!

Fabuloasa națională a Ungariei e marea revelație din actuala ediție a Ligii Națiunilor. Repartizată într-o grupă de coșmar, alături de Germania, Italia și Anglia, naționala vecinilor de la Budapesta continuă să impresioneze prin rezultatele pe care le obține.

După ce au învins Anglia în tur, 1-0, și au rezistat acasă în fața Germaniei, 1-1, maghiarii au mai reușit o mare surpriză. Și ce surpriză! Au demolat Anglia în deplasare, 4-0, pe Molineux Stadium din Wolverhampton.

Ca în 1953! Victoria uluitoare a maghiarilor reamintește lumii de un alt meci memorabil reușit de Ungaria în fața Angliei
ANGLIA - UNGARIA 0-4
Ca în 1953! Victoria uluitoare a maghiarilor reamintește lumii de un alt meci memorabil reușit de Ungaria în fața Angliei

Ungaria a demolat Anglia în deplasare, în seara în care România s-a făcut de râs cu Muntenegru!

Cu doi fundași de la Manchester City în linia defensivă, Walker și Stones, sau cu vedete precum Kane și Saka în avanposturi, englezii au fost bătuți rău de o națională din ce în ce mai surprinzătoare. 

Roland Sallai, mijlocașul lui Freiburg, a deschis scorul după 16 minute, într-o partidă în care Anglia a fost inexistentă! Același Sallai a făcut dubla în minutul 70, pentru ca finalul să aducă umilința totală: ungurii au mai însris de două ori în ultimele 10 minute, administrându-le englezilor una dintre cele mai usturătoare înfrângeri din ultimii ani.

Ungaria a demolat Anglia în deplasare / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ungaria a demolat Anglia în deplasare / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ungaria a demolat Anglia în deplasare / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ungaria a demolat Anglia în deplasare / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ungaria a demolat Anglia în deplasare / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+7 FOTO

FINAL. Anglia - Ungaria 0-4

Liga B, Grupa 3:

FINAL. Bosnia - Finlanda 3-2

În celălalt meci din grupa României, Bosnia a primit vizita Finlandei. Nordicii au condus cu 2-1, dar gazdele au revenit după dubla lui Dzeko și sunt lideri în grupa României, una în care „tricolorii” lui Edi Iordănescu se află pe ultimul loc.

Bosnia - Finlanda, echipe de start

Bosnia: Sehic - Stefanovic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Kolasinac - Menalo, Prcic, Pjanic - Krunic, Dzeko, Duljevic
Antrenor: Ivaylo Petev

Finlanda: Hradecky - Soisalo, Nissila, Tenho, Vaiesaenen, Jensen - Niskanen, Lingman, Schueller - Kaellman, Pukki
Antrenor: Markku Kanerva

Stadion: Bilino Polje Stadium
Arbitru: Georgi Kabakov

Clasamentul actualizat din grupa României

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
2. Muntenegru6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

Liga A, Grupa 3

FINAL. Germania - Italia 5-2

Clasament Liga A, Grupa 3

1. Ungaria7p
2. Germania6p
3. Italia5p
4. Anglia2p

Liga A, Grupa 4:

FINAL. Țările de Jos - Țara Galilor 3-2

FINAL. Polonia - Belgia 0-1

Liga B, Grupa 1: 

FINAL. Ucraina - Irlanda 1-1

FINAL. Armenia - Scoția 1-4

Vezi AICI toate rezultatele zilei din Nations League!

Citește și alte știri de actualitate:

Scandal la națională » Edi l-a lăsat în afara lotului pentru a doua oară în 4 zile, după contrele cu staff-ul și intervenția patronului la TV!

La jumătatea campaniei din Liga Națiunilor, România este sub adversare la toate capitolele!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
Tita14
Tita14  •  08 Iulie 2022, 11:59

Fotbalul este o industrie. Aceasta industrie cere bani si specialisti si munca, foarte multa munca! Ungaria a construit mai intai temelia Sportului Modern in general si al Fotbalului Modern in special dupa 2010! Rezultatele trebuiau sa vina! fotbalul Maghiar trebuia sa se renasca! Rossi a fost primul care dupa prabusirea Fotbalului Maghiar (1986 CM Mexic: URSS-Ungaria: 6-0!) a avut curajul sa vorbeasca despre Readucerea Fotbalului Maghiar in apropierea Marilor Puteri Fotbalistice! Numai Rossi a indraznit sa le aminteasca maghiarilor, ca la un anumit moment al Istoriei Fotbalului (anii 1950-1956) exista "o Echipa": Echipa de Aur a Ungariei! Echipa despre care bunicul sau povestea cu entuziasm! In 2018, cand Fotbalul Maghiar era si dupa CE 2016 dar si dupa Andorra-Ungaria 1-0, sa vorbesti in paralel despre Echipa de Aur a Ungariei si Nationala Ungariei de dupa 2018 care trebuie sa fie reconstruita si intinerita sub conducerea lui Rossi, mi se parea ceva incredibil! Dar Rossi s-a pus pe munca! Rossi e calitatea de Selectioner care umbla cu ochii deschisi si are viziune! La 14 Iunie 2022 Natioanala Ungariei si Marco Rossi au intrat in Istoria Fotbalului cel Sfant!

Mihai52
Mihai52  •  15 Iunie 2022, 18:44

Daca nationala noastra avea rezultatele ungariei de azi , probabil eram cei mai mandrii europeni si ieseam pe strada sa ne bucuram ca pe vremuri. Parerea mea este ca nationala ungariei de azi e peste ce era generatia lui Hagi . Si nici nu sunt sperante ca prea curand sa mai avem o nationala de fotbal cu care sa ne mandrim in europa . Am urmarit meciurile ungariei din ultima vreme , si chiar daca multora nu le convine ca sunt cu cateva clase peste noi , din partea mea au tot respestul .

max9
max9  •  15 Iunie 2022, 15:46

cind lucescu a zis ca nationala romaniei are nevoie de unul ca rossi(antrenorul ungariei) iau sarit toate fosilele in cap. adica, cine e lucescu sa zica ca avem nevoie de antrenor strain?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează