INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA - UNGARIA 0-4

FOTO Ca în 1953! Victoria uluitoare a maghiarilor reamintește lumii de un alt meci memorabil reușit de Ungaria în fața Angliei

Sallai și Ungaria au plutit peste puternica rivală / 
FOTO Guliver/GettyImages +11   FOTO
Sallai și Ungaria au plutit peste puternica rivală / FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 08:17 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 08:39

Ungaria a spulberat Anglia aseară (4-0), are 5-0 în două confruntări directe cu insularii și e prima în „grupa de foc” a Ligii Națiunilor. 

În seara în care „tricolorii” erau devorați acasă de modestul Muntenegru, 0-3, Ungaria își continua asediul asupra marilor puteri continentale. Surprinzătoarea echipă a lui Marco Rossi a făcut să dispară Anglia. 

După 1-0 la startul Ligii Națiunilor, 4-0 chiar la Wolverhampton. 5-0 la general în fața Albionului! Cinci goluri marcate, zero primite! La pauză, era 1-0 pentru maghiari, gol Roland Sallai (16). În ultimele 20 de minute, oaspeții au mai înscris de trei ori. Același Sallai (70), plus Zsolt Nagy (80) și Gazdag (89).

Ungaria, ca în 1953! 

Acest succes incredibil reamintește lumii de o victorie istorică a Ungariei: 6-3 cu Anglia, pe Wembley, în 1953. După aproape 70 de ani, altă diferență șocantă în Insulă! 

Ungaria e prima în cea mai dificilă grupă de Nations League, cu 7 puncte în 4 etape, deasupra Germaniei (6), Italiei (5) și Angliei (2). Ultima e aproape de retrogradarea în Liga B. Tot aseară, într-o altă partidă, Germania - Italia 5-2. La centru a fost Istvan Kovacs.

Clasament Liga A, Grupa 3

1. Ungaria7p
2. Germania6p
3. Italia5p
4. Anglia2p

FOTO / Imagini spectaculoase din meciul Anglia - Ungaria 0-4

Ungaria a demolat Anglia în deplasare / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ungaria a demolat Anglia în deplasare / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ungaria a demolat Anglia în deplasare / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ungaria a demolat Anglia în deplasare / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ungaria a demolat Anglia în deplasare / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+7 FOTO

Citește și alte știri despre echipa națională

În seara în care România a fost umilită de Muntenegru, Ungaria a demolat Anglia în deplasare! + Toate rezultatele de marți seară

Motivul incredibil pentru care VAR-ul n-a funcționat la rușinea cu Muntenegru » Ce s-a întâmplat în Giulești

Costin Ștucan are informații explozive din vestiarul naționalei: „Acesta este grupul celor care au figuri si filme în cap”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
Zozsuzit141321
Zozsuzit141321  •  24 Septembrie 2022, 09:28
Postat de grro pe 16 Iunie 2022, 00:39

3:1 vă bate Italia și Germania va îngropa ca întotdeauna. Auzi la el dopați in 54...:-))))). V-au îngropat ! V-ați luat-o în cap și nemții nu iartă așa ceva.

Germania-Ungaria: 0-1! Veteranul Szalai Ádám inainte de a se retrage definitiv de la Nationala Ungariei a marcat cu calcaiul! Intr-un meci an care Ungaria a avut ocazii mari de a marca! Nemtii au tinut de minge, maghiarii au avut contraatacuri taioase! Victorie mare in fata Germaniei la Leipzig: cu Il Maestro Marco Rossi si Eroul National Szalai Ádám! Cu un Szoboszlai Genial si cu toata Echipa de AUR in formare! Finala grupei se disputa peste 3 zile la Budpaesta in fata a peste 60.000 de fani ai Ungariei contra Italiei! Ungariei ii ajunge remiza! Dar nu va juca la remiza!

Tita14
Tita14  •  16 Iunie 2022, 12:18

Da, nemtii au consumat Pervitina inaintea Finalei Campionatului Mondial! Cercetatorii germani care au facut analiza dopingului in sportul german in general, au ajuns la concluzia, ca jucatorii Nationalei RFG in 1954 au consumat Perviitna! Pervitina a fost denumita Hitler Spedd datorita faptului, ca a fost folosita decatre Trupele Germane care au atacat Franta in 1940! Pervitina i-a facut mai agresivi, mai concentrati si Pervitina i-a ajmutat sa fie trezi 72 de ore! Pur si simplu Pervitina te face invincibil! Puskas dupa meciul de la Berna a fost convins ca nemtii consumasera doping, la pauza ungurii erau obositi, nemtii nu aratau nici un semn de oboseala! In grupe maghiarii le-au administrat un lejer 8-3! Puskás le-a promis nemtilor ca le da "craci" de cate ori vrea el in acel meci de 8-3! Nemtii au trisat la Berna in 1954! Cercetatorii germani au confirmat acest lucru! In acel moment toata lumea stia care echipa a fost cea mai buna echipa din lume! Nici o nationala nu a ajuns la un nujmar de meci fara infrangere mai mare decat Echipa de Aur a Ungariei, chiar daca au trecut 66 de ani de la destramarea echipei (1956!) Chestia cu Pervitina poti sa o afli de pe internet! Dupa cativa ani Puskás se gasea ca jucatorul lui Real Madrid in Finala Campionilor Europeni contra echipei Vest- Germane Eintracht Frankfurt! Puskás a marcat de 4 ori! Record neegalat pana azi! La vestiar a spus urmatoarea: "suntem chiti dupa Berna!"

grro
grro  •  16 Iunie 2022, 00:39
Postat de Tita14 pe 15 Iunie 2022, 22:42

Despre viitorul grupei de foc nu are rost sa vorbim! Eu sper sa batem Germania si Italia si sa ramanem la mana noastra! Ungaria are 2 Finale Mondiale pierdute: 1938 si 1954! ! in 1954 nemtii erau dopati cu Pervitna (Hitler Speed) si pe deasupra si arbitrul englez i-a ajutat, englezii erua frustrati fiindca i 1953 au fost invins de Ungaria pe Wembley la 6-3, iar Revansa dorita de englezi la Budapesta a luat sfarsit cu o infrangere si mai mare: Ungaria-Anglia: 7-1! A fost in 1954, chiar inaintea Mondialului din Elvetia! Doresc pentru Nationala Ungariei titlu de Campioana Europeana si titlu de Campioana Mondiala! Scopul final nu poate fi altceva! la ce sa visam? La infrangeri cu Italia si Germania?

3:1 vă bate Italia și Germania va îngropa ca întotdeauna. Auzi la el dopați in 54...:-))))). V-au îngropat ! V-ați luat-o în cap și nemții nu iartă așa ceva.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close