FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA 1-0

NOTE GSP Niciodată mai jos! Cei mai slabi „tricolori” în eșecul de la Zenica: 7 corijenți în echipa lui Iordănescu

România a pierdut și cu Bosnia / Sursă foto: Raed Krishan +33   FOTO
România a pierdut și cu Bosnia / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 06:46 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 07:22

BOSNIA - ROMÂNIA 1-0. La o sută de ani de la primul meci al naţionalei, România a ajuns, în prezent, în cel mai penibil moment posibil: 0 puncte după două meciuri cu modestele Muntenegru şi Bosnia! 

  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)

„Tricolorii” au pierdut aseară şi la Zenica, 0-1 cu Bosnia, şi sunt singurii din grupă fără niciun punct şi fără gol marcat. Prestația naționalei lui Edi Iordănescu a fost una cenușie contra bosniacilor.

Oamenii de la care fanii „tricolorilor” așteptau o tresărire de orgoliu au dezamăgit și în Bosnia, după ce în urmă cu trei zile se făcuseră de râs contra Muntenegrului. Notele primite de fotbaliștii lui Edi Iordănescu au fost pe măsură: nu mai puțin de șapte corijenți s-au regăsit în tabăra României.

Cei mai slabi „tricolori” în eșecul de la Zenica: 7 corijenți în echipa lui Iordănescu

Primul nume demn de menționat, cel al lui George Pușcaș. Atacantul României a avut o ocazie mare de gol în prima repriză, însă nu a reușit să marcheze cu poarta goală, după ce driblase portarul advers. A primit nota 4, aceeași încasată și de Maxim, Cicâldău, Cristi Manea sau Florin Niță, printre cei mai slabi jucători de pe teren.

Nici schimbările lui Iordănescu nu au produs efectul dorit: Andrei Ivan și Tavi Popescu au fost aruncați în luptă cu 15 minute înainte de final, însă ambii au dezamăgit crunt.

Notele partidei Bosnia - România

Niciodată mai jos! Cei mai slabi „tricolori” în eșecul de la Zenica: 7 corijenți în echipa lui Iordănescu

Cu Iordănescu Jr. pe bancă, România a scos o singură remiză în primele patru partide. Niciun selecționer, în toată istoria de 100 de ani a primei reprezentative, nu a început atât de prost un mandat. Tehnicianul a primit nota 5 în caseta tehnică din GSP. 

A decurs altfel jocul decât la Podgorica. Am simțit că puteam mai mult. Regret ratările din prima parte, dar acum nu mai avem ce face. Nu sunt în măsură să spun eu care e problema. Trebuie să fim o echipă, să dea fiecare ce are mai bun, așa o să apară rezultatele. Trebuie să uităm meciul ăsta și să ne concentrăm pe următorul, cel cu Finlanda.

- George Pușcaș, atacant România

„Tricolorii”, înjurați de ultrași după Bosnia - România 1-0! 

Fanii din gruparea „Uniți sub Tricolor” au reacționat dur la finalul eșecului de la Zenica. I-au înjurat pe fotbaliștii români, iar Denis Alibec și Octavian Popescu au reacţionat vehement. Căpitanul Vlad Chiricheș le-a cerut suporterilor să înceteze, apoi și-a trimis colegii spre vestiare.

FOTO / Cele mai tari imagini din meciul Bosnia - România 1-0

+29 FOTO

VIDEO Verdictul lui Edward Iordănescu, după Bosnia - România 1-0: „Responsabilitatea este pe umerii mei!”

Clasamentul în grupa României

Echipă GolaverajPuncte 
Finlanda3:14 
Bosnia2-14 
Muntenegru2:23 
România0-30 

Toate echipele au două meciuri jucate

Urmează să se joace:

  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Citește și alte știri despre naționala României:

Edi Iordănescu, cel mai slab selecționer din istoria de 100 de ani a naționalei » Două contraperformanțe rușinoase

FOTO Scandal după meci: „tricolorii”, înjurați de ultrași! Tavi Popescu și Alibec, calmați cu greu » Chiricheș și-a trimis colegii la vestiare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  08 Iunie 2022, 11:38

Care corigenți, neică, ăștia-s ditamai repetenții !?...

muzica
muzica  •  08 Iunie 2022, 11:16

Este O MANIERA RAUTACCIOASA ,DESTRUCTIVA,CARE NU AJUTA OBIECTIVITATEA JURNALISMULUI DE LA NOI ! SUNTEM O RUSINE !!!

MaxiP
MaxiP  •  08 Iunie 2022, 10:49
Postat de Eu2306 pe 08 Iunie 2022, 10:39

Cand avem convocari la nationala spectatorii sau cel mult copiii de mingi,uneori,ai echipelor mediocre din ligile inferioare ale Europei ...maradoinele mioritice si pensionarii care si-au luat cetatenie la 80 de ani ca sa joace la o nationala...ne meritam sorta Sincer majoritatea din echipa a fost convocata sa vada ca fotbalul se mai joaca si pe teren, nu doar in tribune si pe banca de rezerva ca la echipele de top 14-15 din serie B...C sau liga a 8-a congoleza...

Problema nici măcar nu sunt aia din ligile inferioare din tarile tari, aia sunt cam cei mai buni, problema sunt aia din Liga I (cu vreo 2 excepții), aia din Grecia, Polonia... Ce sa faci cu ei, de-aia n-au ajuns mai sus. Marius Marin de pilda, din Serie B, a jucat absolut decent, Pușcaș tot din Serie B, nu mai vorbesc. Rațiu e chiar jucător, din Segunda, nu e chemat Pașcani, care probabil ar demonstra același lucru.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close