FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA 1-0

VIDEO EXCLUSIV Fostul antrenor de la națională explică problemele României: „Nivelul jucătorilor a scăzut, dar așteptările au rămas la fel de mari” + „Cu Muntenegru, s-au gândit la vacanțe”

FOTO: Raed Krishan +33   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 09:31 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 11:04

Ionuț Badea a comentat la GSP LIVE înfrângerea României din al doilea meci din Liga Națiunilor, 0-1 cu Bosnia.

  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)

Fost antrenor secund la națională, Ionuț Badea a criticat atitudinea jucătorilor din meciul cu Muntenegru (0-2), dar spune că a remarcat anumite aspecte pozitive în partida cu Bosnia.

Doar o minune
EDITORIAL
Doar o minune

VIDEO Ionuț Badea, după Bosnia - România: „Nivelul jucătorilor a scăzut, dar așteptările au rămas la fel de mari”

„Până la urmă am jucat doar două meciuri și nu aș vedea situația ca fiind atât de dezastruoasă. Trebuie să scoase pe masă lucrurile bune, dar și cele care nu au fost bune.

În primul meci e mai greu să găsit lucruri bune. Jucătorii nu s-au oferit aproape deloc, au avut obiective personale. S-au gândit în altă parte, la vacanțe, la alte lucruri.

Când eram eu acolo, jucătorii mai întâi ofereau ceva înainte să ceară. Chiar dacă e un final de sezon încărcat, pentru noi, ca țară, era o șansă de a merge într-un baraj.

Deși nivelul jucătorilor a scăzut, așteptările au rămas la fel de mari. Unele așteptări sunt exagerate. Cu Bosnia, strategia a fost mai bună, iar atitudinea a fost total schimbată. Jucătorii mai aveau nevoie de puțin noroc. S-au luat decizii bune, dar poate că unele au fost luate târziu. Mă așteptam ca pe Alibec să-l văd prin minutul 60.

Echipa a clădit ceva la meciul cu Bosnia, iar asta sper să ajute la meciurile următoare. Edi are capacitatea de a gestiona aceste situații”, a spus Ionuț Badea la GSP LIVE.

Clasamentul în grupa României

Echipă GolaverajPuncte 
Finlanda3:14 
Bosnia2-14 
Muntenegru2:23 
România0-30 

Toate echipele au două meciuri jucate

  • S-au jucat: Muntenegru - România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1, Bosnia - România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • Urmează: România - Finlanda, Muntenegru - Bosnia.

VIDEO Verdictul lui Edward Iordănescu, după Bosnia - România 1-0: „Responsabilitatea este pe umerii mei!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Cornel Dinu nu-l iartă pe Iordănescu jr., după eșecul din Bosnia: „Cred că Stoichiță i-a schimbat tactica, un sufleor bun!”

Scandal după meci: „tricolorii”, înjurați de ultrași! Tavi Popescu și Alibec, calmați cu greu » Chiricheș și-a trimis colegii la vestiare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gigimarga2
gigimarga2  •  09 Iunie 2022, 07:10

Toti fac analize dar nu am vazut nici unul sa se duca cu un plan concret de redresare a fotbalului si sa -l puna pe masa Lui Burleanu caci este clar ca aia din jurul astuia nu au identificat inca problema si deci nu pot sa-i genereze solutii. E clar catrebie sacrificat viitorul apropiat pentru o redresare pe termen mediu si lung. Altfel visam la cai verzi....

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Iunie 2022, 10:35

Ionut nu te supara dar situatia este dezastroasa ...ce doua meciuri ?...sunt patru in care n am castigat ...am dat doar doua goluri ...pe ce te bazezi ca batem Finlanda acasa ?...pe valoarea jucatorilor despre care tu spui ca este in scadere ?...da ...daca batem Finlanda si Muntenegru acasa putem spune ca nu i nimik pierdut ...insa se vede clar ca nu o sa fim in stare . Trebuie facut ceva acum ...nu dupa ce o sa luam iar bataie ...invatati l pe puscas sa nu mau rateze cu poarta goala ...despre asta i vorba...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează