FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Burleanu a uitat complet de Daum! Mesaj înaintea debutului lui Contra: "Ne dorim o echipă mai ambițioasă"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 20:55

România şi Kazahstan se vor duela în această seară, de la ora 21:45, într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Meciul de la Ploiești va fi în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Răzvan Burleanu a vorbit despre partida dintre România și Kazahstan, meci care e sinonim cu debutul lui Cosmin Contra pe banca echipei naționale. 

"Este un nou început, atât pentru echipa națională, cât și pentru Cosmin Contra și de aceea ne bucurăm că acest meci e la Ploiești. Noul selecționer a avut parte de cele mai frumoase rezultate din careira sa pe acest stadion. Ne dorim să vedem o echipă cu mult mai multă ambiție, mult mai multă determinare.

Chiar dacă pare un meci amical, pentru noi este mai mult decât un meci oficial, pentru că este un nou început.

Acest meci contează pentru că trebuie să ne menținem în liga a treia și chiar să ne calificăm în liga a doua, și, mai mult decât atât, contează pentru moralul jucătorilor. Sunt încrezător că jucătorii naționalei vor avea o altă prestație, o altă determinare”, a declarat Burleanu conform TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1669595786595625
Vasile Dima  •  05 Octombrie 2017, 23:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kyil
kyil  •  05 Octombrie 2017, 22:34

Burlan, ai adus un neamt fara baterii , l-ai dat afara, ti-ai turnat cenusa in cap si acum iar vii cu texte din astea ? Macar Sandu stia fotbal, dar tu este paralel cu fenomenul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează