FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Burleanu, conferință maraton » De ce face acum dezvăluirile despre Lupescu, ce anomalii a găsit la FRF și de ce mai există contractul cu firma prietenului lui Lupescu

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2018 16:35

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre dezvăluirile pe care le-a făcut în ultima perioadă despre Ionuț Lupescu, contracandidatul său la alegerile FRF din 18 aprilie.

Burleanu a precizat de ce abia acum a făcut dezvăluirile despre contractele făcute de FRF cu diferite firme când Ionuț Lupescu era director general.

"Când am plecat la drum, în 2014, scopul era să dezvoltăm fotbalul românesc. Abia acum câteva săptămâni am intrat în arhiva Federației și am găsit aceste informații. Nu le-am făcut publice pentru că nu le știam. Nu le-am ținut pentru a-l ataca pe Ionuț Lupescu în campanie pentru că acum patru ani nu știam că va candida. Când Lupescu ne dădea nouă lecții de management am decis să căutam în arhivă să vedem ce a făcut când era el.

Am prezentat toate contractele în Comitetul Executiv azi. Așteptăm să avem un dosar complet și vom merge după aceea mai departe. Nu am nevoie de aprobarea Comitetului Executiv pentru a face plângere penală", a spus Răzvan Burleanu la conferința de presă.

...despre ce a găsit la FRF: "Am găsit mai multe anomalii când am venit. Prima a cu firma de marketing SEG, cu care nu am mai continuat contractul. Am mai găsit o anomalie: colegi de-ai mei plecau la 13:00, la 13:30 nu mai era nimeni. În plus, nu avem niciun departament de achiziții la nivel de federație. Am mai găsit o anomalie: un anumit doctor cumpăra medicamente de la firmele sale. Am oprit contractul și am economisit 150.000 de euro".

...despre contractul cu SEG: "Nu am oprit contractul cu SEG (n.r. firma condusă de Cristi Iancu) pentru că am găsit o datorie de 1 milion de euro. Acum mai avem contract pentru panotaj led la Cupa României. Compania nu voia să mai plătească acea datorie și am ajuns la un consens de prestare servicii. Noi nu mai plătim acest serviciu, SEG prestează pe baza datoriei".

TOATE EPISOADELE DIN DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE BURLEANU ÎN CAMPANIA PENTRU ALEGERILE FRF:

Episodul 1: Război în linie dreaptă! Răzvan Burleanu, acuzații devastatoare pentru Mircea Sandu și Ionuț Lupescu: firme personale care "sifonau banii Federației"

Episodul 2: Burleanu vine cu o nouă serie de dezvăluiri: "Lupescu, Prunea & Nașu cumpără ceasuri de lux din banii FRF"

Episodul 3: Noi dezvăluiri ale lui Burleanu despre contracandidatul său: "Povestea unui comision marca Lupescu"

 Episodul 4: "Mătușa Elena" » Burleanu trece la atacul frontal: "Cum a scos Lupescu 300.000 de euro din Federație, apoi a trecut una dintre firme pe numele mătușii" 

Episodul 5: Burleanu continuă seria dezvăluirilor: "Cum a plătit FRF un milion de euro pentru servicii de izolare fonică, băuturi alcoolice, servicii de telefonie și eșarfe către firma prietenului lui Lupescu" 

Episodul 6: Ziua și "croșeul" » Burleanu, noi dezvăluiri devastatoare despre Lupescu: "FRF a fost prejudiciată cu aproximativ 4 milioane euro! Lupescu era stăpânul absolut al acestui sistem, peste Mircea Sandu"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
10154410678724090
Sutu Dan  •  23 Martie 2018, 11:27

PRIVITI MOSTRA ***...ASA SE DEZVOLTA FOTBALUL IN ROMANIA!!! s-a ocupat de comunicarea şi implementarea proiectului federaţiei "Împreună suntem fotbal", dedicat dezvoltării fotbalului de bază din România ??? s-a ocupat de creaţia şi implementarea programului "Asociaţia Telefonul Copilului", care are ca mesaj: "Toţi copiii merită să fie fericiţi"???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  23 Martie 2018, 10:45

Aceasta practica este perversa. A tine documentele la sertar vreme de 4 ani, este o practica neosecurista. DNA-ul, SRI-ul, Basescu au ridicat la nivel de arta aceasta metoda. Nu e fairplay ce faci d-le Burleanu. Omului trebe sa-i demonstrezi vinovatia nu prin declaratii de intimidare ci prin actiuni in judecata si nu acum, ci de-a lungul descoperirii tarelor respective. Esti un misel si un las. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

753720451412471
Andrei Ionescu  •  23 Martie 2018, 09:37

Acest Burleanu are stofa de procuror stalinist. Mare caiafa de om! Unde este scolit acest individ? Stim ce facultate a absolvit dar, vorbim de cealalta scoala, neoficiala.Cine l-a adus la FRF pe acest individ extrem de periculos si ageamiu ? Cine l-a scolit! Mai bine sa vorbeasca despre "afacerea Daum" care a scufundat nationala Romaniei si despre autopremieri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează