FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA, MARŢI, 21:00, ANTENA 1, GSP TV ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Cadu îi face portretul turcului Burak Yilmaz, pericolul numărul 1 pentru poarta lui Tătăruşanu

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 septembrie 2013 22:54

Ricardo Cadu, căpitanul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre meciul României cu Turcia şi despre calităţile lui Burak Yilmaz, principalul pericol pentru poarta "tricolorilor".

Fundaşul portughez s-a întîlnit cu Yilmaz în toamna anului trecut, cînd CFR Cluj a evoluat împotriva celor de la Galatasaray în grupele Champions League. Vîrful a marcat atunci toate cele patru goluri ale turcilor în meciurile încheiate cu scorul de 1-1 şi 3-1 pentru Galatasaray.

"Cred că România are şanse cu Turcia. Dacă joacă cum au jucat cu Ungaria, chiar are şanse foarte mari să cîştige. Sincer, sper că o să bată şi chiar are şanse mari. Va fi mai greu decît cu Ungaria, pentru că turcii au echipă mai puternică, dar şi România e foarte puternică.

Burak chiar e un pericol pentru orice fundaş, e un atacant foarte puternic, foarte bun, tehnic. E un atacant complet, care o să ajungă la o echipă foarte mare din Europa. N-aş vrea să dau sfaturi, pentru că fundaşii pe care îi aveţi sînt foarte buni. Chiricheş e un jucător foarte, foarte bun, Goian la fel. Singurul sfat e să joace cum au jucat cu Ungaria, atunci au chiar mari şanse să cîştige meciul”, a spus Cadu la DolceSport

Meciul dintre România şi Turcia va avea loc mîine, de la ora 21:00, pe Antena 1, GSP TV şi liveVIDEO pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (98)
nordik
nordik  •  10 Septembrie 2013, 09:29

cred ca tu folosesti...si nu vezi realitatea de la ele :) Peace

alexbibirica1
alexbibirica1  •  10 Septembrie 2013, 09:08
Postat de nordik pe 10 Septembrie 2013, 08:45

suntem fericiti dupa meciul anterior, da ce o vom lua de la turci...vai de echipa romaniei...pacat pt ei...acuma toti is umflati in pene, ca ce echipa buna avem!!! asta e echipa??? ungaria n-a jucat nimic! a fost un meci plictisitor, slab! asta e adevarul! si estonia ii batea in seara aceea! in afara de goluri si de atmosfera de pe stadion, echipa a aratat un mare NIMIC!!! asta nu e fotbal, a fost noroc pur si ghinionul lor! de la turci vom primi o corectie de fotbal, si iarasi lumea se va plange ca de obicei, sablon: terenul a fost de vina, sau arbitrul...echipa asta nu e demn sa ajunga la mondiale!!!

ce pastile folosesti ?

zona_kisselef
zona_kisselef  •  10 Septembrie 2013, 09:02
Postat de adrian84. pe 10 Septembrie 2013, 09:01

Ramane de vazut. Pana atunci deducem logic.

Pai ce sa insemna locul doi in grupe in calificari !! Pentru ca la nivelul asta bashinos sa se tina cont de criterii !!

Vezi toate comentariile (98)
Comentează