FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Nicolae Dică despre primul jucător străin ce ar putea fi convocat la naționala României: „Eu și Rădoi l-am dorit la Steaua”

Nicolae Dică, antrenor secund al echipei naționale a  României, a dezvăluit că Mario Camora ar putea fi convocat după obținerea cetățeniei +49   FOTO
Nicolae Dică, antrenor secund al echipei naționale a României, a dezvăluit că Mario Camora ar putea fi convocat după obținerea cetățeniei

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 22:45

Nicolae Dică (39 de ani), antrenorul secund al echipei naționale a României, a declarat că Mario Camora (33) ar putea reprezenta o soluție pentru „tricolori” după ce va obține cetățenia română. 

Portughezul, care evoluează ca fundaș stânga, a declarat recent că în proporție de 90% va obține cetățenia română până la meciul de baraj dintre România și Islanda. Astfel, jucătorul care îmbracă de aproape 9 ani tricoul lui CFR Cluj ar putea reprezenta o soluție pentru partea stângă a apărării echipei naționale, unde în ultima vreme au evoluat Nicușor Bancu și Alin Toșca.

„Este un jucător care în România s-a impus, s-a acomodat foarte bine, este de atâţia ani în România, joacă la echipa campioană, are meciuri în cupele europene. În momentul când va fi cetăţean român cu acte în regulă şi va avea evoluţii bune, va fi sănătos, este unul dintre jucătorii care poate ajunge la echipa națională, mai ales având în vedere că evoluează pe o poziție care este deficitară”, a dezvăluit Dică la TV Telekom Sport.

Nicolae Dică despre primul jucător străin ce ar putea fi convocat la naționala României: „Eu și Rădoi l-am dorit la Steaua”
Mario Camora este căpitanul campioanei CFR Cluj

Camora, dorit de Rădoi și Dică la FCSB

Lusitanul a fost dorit de către actualii antrenori ai echipei naționale pe vremea când aceștia se aflau pe banca tehnică de la FCSB.

„Noi pe Camora ni l-am dorit la Steaua, când eu și Rădoi eram acolo împreună. Am fost aproape atunci să îl aducem pentru că CFR era atunci în insolvenţă, erau probleme cu banii, dar a decis să rămână acolo, nu a putut să plece”, a spus Nicolae Dică.

1.1 milioane de euroeste cota de piață a lui Camora, conform Transfermarkt

328 de partidea strâns portughezul în tricoul lui CFR Cluj

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Ciprian Marica îi „înțeapă” pe Mirel Rădoi și Adrian Mutu: „Ne uităm pe CV-urile lor... Alți antrenori ar fi fost în măsură să conducă o națională”

Adrian Bumbescu nu-l mai vrea pe Chiricheș la națională și i-a găsit înlocuitor: „Cu el n-ai emoții!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  25 Aprilie 2020, 06:26

Obligatii ptr DANCU nasul lui Burleanu conducatorul din umbra al CFR CLUJ echipa serviciilor ce au pus in functie pe Burleanu ! CADU si apoi CAMORA constructori de poduri prafuite PORTUGALIA/ROMANIA special ptr VIP

Vezi toate comentariile (1)
Comentează