FOTBAL  »  NATIONALA  »  MAI SUNT 10 ZILE PĂNĂ LA EURO 2008

Candidaţii

Articol de - Publicat miercuri, 28 mai 2008 00:00

Piţurcă anunţă azi ultimul jucător la care renunţă pentru Euro: alege între Cristea şi Bratu.

A sosit “Ziua Z” pentru de­fi­ni­ti­varea lotului cu care vom merge la Euro! FRF trebuie să anunţe azi, pînă la prînz, lista completă a celor 23 de jucători cu care România va ataca turneul final! Selecţionerul va mai renunţa la un singur om, după ce accidentările i-au scos forţat din calcule pe Ovidiu Petre şi Coman, plus Deac, trimis deja acasă încă de duminică seara.

Dinamoviştii în pericol
Există patru candidaţi dintre care Piţurcă va alege ultimul fot­ba­list lăsat în afara turneului final: Moţi, Ghionea, Cristea şi Bratu. A­pa­rent, unul dintre primii doi ar pu­tea vedea meciurile “naţionalei” doar la televizor, dar se pare că, fi­nal­mente, antrenorul “naţio­na­lei” ar prefera totuşi să-i dea ves­tea cea rea lui Cristea sau lui Bratu.

Acoperit pe dreapta
Fostul ieşean a mai avut în trecut discuţii cu selecţionerul vizavi de inapetenţa lui pentru faza defensivă, lucru pe care Piţurcă i l-a reproşat direct, primind un răspuns surprinzător din partea jucătorului: “Nu pot să fac şi jocul de apă­rare!”.

De asemenea, eventuala dis­pa­ri­ţie din lot a lui Cristea n-ar da bă­tăi de cap staffului tehnic, căci pe flancul drept există cel puţin alte trei soluţii: Fl. Petre, Nicoliţă şi Da­niel Niculae. Acelaşi argument stă în picioare şi la Bratu, fiindcă Pi­ţur­că ar rămîne cu patru atacanţi la dispoziţie. Este vorba despre Mutu, Marica, M. Niculae şi D. Niculae.

Accidentaţii se înlocuiesc

După ce FRF va comunica lista cu cei 23 de jucători pentru turneul final, selecţionerul va mai putea opera mo­di­­ficări doar în cazul unei ac­ci­den­tări şi numai pînă la primul meci, programat pe 9 iunie, cu Fran­ţa. Şi în acest caz, fotbalistul în ca­uză va fi înlocuit dacă va exista un aviz comun din partea doctorului “naţionalei” şi a unui medic din co­misia de specialitate UEFA, care să certifice că leziunea îl împiedică pe jucător să mai participe la Euro. Portarii se supun aceloraşi reguli!

Seara Campionilor, 6,4% rating

Meciul dintre România şi Galaxia lui Figo, transmis de ProTV, luni sea­ră, de la 20:15, a atins o audienţă de 6,4% în mediul urban. Aceasta este echivalentul a 730.000 de teles­pectatori. Gala organizată de Gică Po­pes­cu a strîns aproximativ 1 milion de euro, care va fi donat copiilor săraci din România.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (29)
 •  28 Mai 2008, 15:02

Inafara lui Mutu,Bratu e peste oricare dintre ceilalati trei...!Este evident,un dinamovist tre sa plece...Il deranjeaza la ficat pe pitzi barbugiul ca stoaia si-a luat-o de la DINAMO anul asta....Asta e!!

 •  28 Mai 2008, 12:27

Eu cred ca Bratu tre sa mearga la Euro mai ales din perspectiva jocului de contraatac pe care il propune nea Piti..are o viteza a la Tores poate depasi cu mare usurinta orice fundas are forta si tupeu...poate ar trebui totusi sa-i dea o sansa si lui Cristea ca a ramas dator si poate va face meciuri mari la Euro... imi pare tare rau de Banel ca trebuie sa se duca acasa ...eu nu cred ca a trecut de momentul prost prin care trece si va merge de pomana in Austria si Elvetia....

 •  28 Mai 2008, 12:23

piti stie mai bine ce are de facut lasati-l in pace care mai de care vrea dinamovisti stelisti rapidisti in lot haideti mai bine sa sustinem echipa si poate aducem cupa acasa cuma facut grecia in 2004 hai ROMANIA

Vezi toate comentariile (29)
Comentează