FOTBAL  »  NATIONALA  »  U20

Partea bună găsită de staff-ul naționalei U20 după 0-7 cu Italia: „A existat un plus, în ciuda scorului”

Anthony Petre // foto: frf.ro
Anthony Petre // foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 10:48 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 11:00

Cătălin Munteanu (42 de ani), „secundul” lui Bogdan Lobonț (43) la echipa națională U20 a României, a găsit un plus la ultimul meci jucat de reprezentativa U20, scor 0-7 cu selecționata similară a Italiei.

Pe 15 noiembrie, echipa națională U20 a României a suferit o înfrângere usturătoare, 0-7 cu reprezentativa Italiei. Gazdele conduceau cu 5-0 la pauză, la capătul unei reprize în care poarta „tricoloră” a fost apărată de Otto Hindrich. La pauză, locul lui Hindrich a fost luat de Anthony Petre, un portar în vârstă de 18 ani care evoluează la echipa U19 a celor de la Bologna.

Petre a fost învins de două ori, dar a limitat proporțiile scorului cu câteva intervenții salvatoare pe final. Tânărul goalkeeper l-a impresionat profund pe Cătălin Munteanu, „secundul” reprezentativei U20 a României, care îl consideră pe Anthony drept „plusul ultimei acțiuni”.

Dan Petrescu ar putea pierde bani dacă acceptă propunerea FRF! Salariul de vârf pe care-l poate oferi Federația
SELECȚIONER
Dan Petrescu ar putea pierde bani dacă acceptă propunerea FRF! Salariul de vârf pe care-l poate oferi Federația

Plusul găsit de Cătălin Munteanu după Italia - România 7-0

„La ultimul meci, chiar dacă scorul a fost cum a fost, a existat un plus. Portarul Anthony Petre, care vine din Italia, de la Bologna, de a intrat în a doua repriză. Pentru mine era un jucător necunoscut, Lobby îl știa un pic mai bine din campionatul Primavera din Italia. Eu cred că este un portar de viitor, care și-a demonstrat calitățile și cred că e un plus de la ultima acțiune”, a declarat Cătălin Munteanu la GSP Live.

Dificultăți avem la fundașii laterali. Dreapta îl avem doar pe Corbu, împrumutat la Metaloglobus, iar lateral stânga l-am avut ultima dată pe Sălceanu, de la Dunărea Călărași, dar este născut în 2004 și îi mai trebuie ceva timp. 

- Cătălin Munteanu, antrenor secund România U20

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Mihai Stoica e contrariat de negocierile dintre FRF și Dan Petrescu: „CFR nu vrea niciun ban? Devine sponsorul Federației?”

Florin Bratu și marea problemă a fotbalistului român: „Nu suntem pregătiți pentru fotbalul mare! Și eu eram «pui de Crevedia!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
csa.regal.comedy
csa.regal.comedy  •  03 Decembrie 2021, 13:56

Giafer căpitan :)))))))

3023767794559251
Vasilie Iacob  •  03 Decembrie 2021, 13:46

La un asemenea scor nu cred ca se poate retine un aspect pozitiv. Este rezultatul cunoasterii jocului si pregatirii. Mereu le gasim scuze tinerilor fotbalisti. Sa nu uitam ca ei vor fi nationala de maine si ne vom pune intrebarea " cum e posibil?"

gago747
gago747  •  03 Decembrie 2021, 12:53

Păi normal! cel mai mare plus este că, dacă italienii nu se lăcomeau și nu ne dădeau 7, am fi scos un 0-0 de povestit nepoților.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează