FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U20

Italia U20 - România U20 7-0 » Umilință uriașă pentru elevii lui Bogdan Lobonț!

Italia U20 - România U20 // foto: captură DigiSport 1
Italia U20 - România U20 // foto: captură DigiSport 1

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 17:13 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 17:28

Naționala U20 a României a suferit o înfrângere umilitoare, 0-7 în fața reprezentativei similare a Italiei, într-un meci amical disputat la Sassuolo. 

Naționala antrenată de Bogdan Lobonț, înființată chiar anul acesta, a primit o adevărată lecție din partea Italiei U20. Haosul a caracterizat defensiva „tricoloră” pe durata întregii partide. Scorul ar fi putut să capete proporții și mai mari în partea secundă, dacă portarul Antony Gabriel Petre (18 ani), legitimat la Venezia, nu ar fi avut 3 intervenții excepționale în decurs de 5 minute. 

Naționala U20 a României suferă al treilea eșec de la înființare, după 1-6 cu Anglia U20 și 0-4 cu Germania U20. „Tricolorii” au și 3 victorii, toate cu același scor, 2-1, în fața Portugaliei U20, Cehiei U20 și Poloniei U20.

Cum s-au marcat golurile Italia U20 - România U20

  • Au marcat: Vergani 1, 21; Oristanio 19, 35; Bove 33, 57; Tommaso Milanese 47
  • min. 57: GOL ITALIA! Edoardo Bove profită din nou de haosul din defensiva „tricoloră” și șutează puternic, din 10 metri. Pănoiu a încercat să blocheze execuția cu o alunecare disperată, dar a ajuns prea târziu.
  • min. 47: GOL ITALIA! Început de coșmar al reprizei secunde pentru „tricolori”, care încasează golul 6 de la nou-intratul Tommaso Milanese. Încă o dată, haosul din apărarea României a cântărit decisiv.

A început a doua parte. 

Pauză la Sassuolo. 

  • min. 35: GOL ITALIA! Oristanio reușește „dubla” și duce scorul la 5-0 după o incursiune excelentă a lui Bonini în flancul stâng. El a finalizat din prima, cu stângul.
  • min. 33: GOL ITALIA! Bove preia în careul României o centrare din partea dreaptă, se întoarce și îl „execută” pe Hindrich.
  • min. 21: GOL ITALIA! Apărarea României este șah-mat. Vergani face 3-0 din apropierea porții, la capătul unei combinații rapide a italienilor.
  • min. 19: GOL ITALIA! Oristanio face 2-0 cu un șut lângă bara dreaptă, la care Hindrich nu reușește să intervină.
  • min. 1: GOL ITALIA! Gazdele profită de erorile din apărarea României și deschid scorul după mai puțin de 50 de secunde. Încercând să respingă o centrare, căpitanul Giafer l-a luat la țintă pe portarul Hindrich. Mingea a ricoșat la Vergani, care a împins-o în poarta goală.

A început meciul!

  • Italia: Pizzignacco - Bergonzi, Papetti, Dalle Mura, Bonini - Gyabuaa, Bianco, Bove - Oristanio, Vergani, Tongya Heubang
    Selecționer: Alberto Bollini
  • România: Hindrich - Grosu, Giafer (cpt.), Buta, Sălceanu - F. Cristea, Perianu, Pănoiu - Radaslavescu, Suciu, Mustacă 
    Selecționer: Bogdan Lobonț

Diferența între Italia și România U20 

Formația de start a italienilor în această după-amiază valorează nu mai puțin de 8.575.000 euro, conform Transfermarkt. În comparație, valoarea primului „11” al României se ridică la 1.625.000 euro.

Iată la ce echipe joacă titularii celor două echipe, în ordinea posturilor:

  • Italia U20: Vicenza (Serie B) - FeralpiSalo (Serie C), Brescia (Serie B), Cremonese (Serie B), Gubbio (Serie C) - Perugia (Serie B), Fiorentina (Serie A), AS Roma (Serie A) - Volendam (Olanda 1), Salernitata (Serie A), Marseille (Franța 1)
  • România U20: CFR Cluj - Metaloglobus (L2), Dinamo, Farul, Dunărea Călărași (L2) - Poli Iași (L2), FCSB, Rapid - Farul, Șelimbăr (L2), Unirea Slobozia (L2)

Citește mai multe știri despre echipele naționale: 

De ce Serbia ajunge la Mondial și România nu! Atuurile lor copleșitoare

Florin Niță și cei 37 de pitici » Portarul României, singurul „tricolor” care merita să participe la Mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
1ianuarie
1ianuarie  •  15 Noiembrie 2021, 18:31

Viitorul sună bine…

dobrin
dobrin  •  15 Noiembrie 2021, 18:14

Bravo Lobont! Croitorasul cel viteaz! Sapte dintr-o lovitura!

costeltudor
costeltudor  •  15 Noiembrie 2021, 18:14

Oare ce trebuie sa se întâmple la aceasta selecționata pt. apune un antrenor ??? Lobonț in cel mai fericit caz , ar putea sa se ocupe de portarii de la Munisterul Sportului !

Vezi toate comentariile (50)
Comentează