FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANALIZĂ

Victor Pițurcă analizează 6 dintre „tricolorii” lui Rădoi! Ce spune despre Ianis Hagi, cine l-a surprins și cine l-a dezamăgit

Fostul selecționer Victor Pițurcă (64 de ani) a făcut o analiză a jucătorilor pe care Mirel Rădoi s-a bazat în „dubla” cu Irlanda de Nord și Austria.
Fostul selecționer Victor Pițurcă (64 de ani) a făcut o analiză a jucătorilor pe care Mirel Rădoi s-a bazat în „dubla” cu Irlanda de Nord și Austria.

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2020 21:34 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 23:09

Fostul selecționer Victor Pițurcă (64 de ani) a făcut o analiză a jucătorilor pe care Mirel Rădoi s-a bazat în „dubla” cu Irlanda de Nord și Austria. 

Ianis Hagi a fost titular în remiza cu Irlanda de Nord, fără mari realizări. Mirel Rădoi nu l-a mai introdus în victoria 3-2 din Austria. Victor Pițurcă are încredere în calitățile fotbalistului de la Rangers. 

„Toată lumea pune presiune pe el pentru că e fiul lui Gică Hagi. Când va veni momentul, va intra și va trebui să joace la adevărata lui valoare. Dacă joacă la calitățile pe care le are, se va impune. Eu știu ce e în sufletul lui Mirel. Un selecționer trebuie să aleagă de ce are nevoie pentru un rezultat pozitiv”, a declarat Victor Pițurcă la Fotbal Club, de la Digisport.

Victor Pițurcă analizează „tricolorii”

...despre Alexandru Crețu: „La noi e mare penurie de mijlocași centrali clasici. Uite că Mirel Rădoi a găsit un mijlocaș central puternic, cu viziune de joc, care pasează bine și s-a integrat perfect în angrejaul naționalei. Poate să devină titular”.

...despre Denis Alibec: „Eu pe Alibec nu l-am văzut niciodată jucând ca aseară. Pentru el acest joc trebuie să fie etalonul. Să joace așa meci de meci și la echipa de club. Fără să ridice mâinile, nu există gesturile alea. Uite că poate să facă meciuri mari și fără gesturi!”.

...despre Nicușor Bancu: „Trebuie să o spunem pe aia dreapta. Nu avem acolo pe partea stângă un fundaș. E Bancu acolo, dar foarte slab a jucat. Și cu mine la Craiova, și în ultimele meciuri când au fost gata să câștige campionatul. Mi s-a părut puțin depășit în ultimul timp, nu știu ce s-a întâmplat”.

...despre jucătorii convocați de la Craiova: „Cicâldău mi-a plăcut, nu este ăla postul lui, în fața apărării, singur, dar s-a descurcat. Nistor a jucat puțin, nu a avut realizări. La golul Irlandei de Nord și-a pierdut adversarul din marcaj, nu avea voie”.

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Victor Pițurcă, reproș pentru Rădoi: „Ce aș vrea să îi transmit lui Mirel...”

Analiză GSP, după Austria - România 2-3 » Avem curajul să ne asumăm că poate acesta e drumul corect?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
892909994110655
Radulescu Horatiu  •  09 Septembrie 2020, 07:26
Postat de Nick Rasu pe 09 Septembrie 2020, 03:56

Vorbeste ***...care in afara de echipa lui taicasu nu ar avea loc nic in liga a 3ia...***...***

***dacă nu ești de acord cu ceva așa trebuie să vorbești???De ce nu te bazează ăștia???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1123709714321169
Marta Laviniu  •  09 Septembrie 2020, 07:24
Postat de tatastrumf pe 09 Septembrie 2020, 03:40

Bravo pentru comentariul despre Radoi... Dar despre Piturca , gresesti... Piturca este cel care a calificat de 2 ori ( din 4 in toata istoria ) Nationala la Euro , in Euro 2000, în Olanda și Belgia, unde preliminariile au fost trecute cu succes sub comanda lui Pițurcă, care avea să fie îndepărtat cu scandal înaintea turneului final, unde selecționer a fost Emerich Ienei. Apoi la Euro 2008, singurul turneu final la care România a participat în ultimii 14 ani, tot Victor Pițurcă a reușit calificarea dintr-o grupă foarte dificilă.

Ne-am calificat și în 2016 la Euro!

883758598355956
Adrian Fulgos  •  09 Septembrie 2020, 05:43
Postat de Nick Rasu pe 09 Septembrie 2020, 03:56

Vorbeste ***...care in afara de echipa lui taicasu nu ar avea loc nic in liga a 3ia...***...***

La cum vorbeşti mai mult ca sigur că şi tu faci parte din tagma lor. Ruşine să-ți fie.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close