FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - UCRAINA U21 0-1

VIDEO Cel mai realist „tricolor” al naționalei U21: „Nu am o explicație, sunt niște lucruri care mă depășesc. Ce să mai spunem?”

România U21 a fost învinsă de Ucraina U21, scor 0-1, și este ca și eliminată de la EURO 2023. Dragoș Albu (22 de ani) și George Cîmpanu (22 de ani) au avut discursuri diferite după meci. +33   FOTO
România U21 a fost învinsă de Ucraina U21, scor 0-1, și este ca și eliminată de la EURO 2023. Dragoș Albu (22 de ani) și George Cîmpanu (22 de ani) au avut discursuri diferite după meci.

Articol de , , - Publicat sambata, 24 iunie 2023 21:56 / Actualizat sambata, 24 iunie 2023 23:44

România U21 a fost învinsă de Ucraina U21, scor 0-1, și a fost eliminată de la EURO 2023. Dragoș Albu (22 de ani) și George Cîmpanu (22 de ani) au avut discursuri diferite după meci. 

Dragoș Albu, mijlocașul central al celor de la FCU Craiova, nu își poate explica prestația din fața ucrainenilor și cere răbdare din partea suporterilor.

Marius Șumudică a făcut prăpăd în direct după eșecul cu Ucraina U21: „Pentru mine e dezastruos! Am un semn de întrebare” + Cei 3 „tricolori” remarcați
România U21 - Ucraina U21 0-1
Marius Șumudică a făcut prăpăd în direct după eșecul cu Ucraina U21: „Pentru mine e dezastruos! Am un semn de întrebare” + Cei 3 „tricolori” remarcați

VIDEO. Dragoș Albu, realist după eșecul cu Ucraina U21: „Nu putem ține ritmul, nu am o explicație”

„Nu mai avem ce să spunem, doar că îmi pare rău că am dezamăgit, ne pare rău pentru suporteri. Atât am putut, îmi pare rău că s-a ajuns aici. Aveam speranțe că puteam face mai multe, dar trebuie să mergem mai departe, să luptăm pentru România.

Am avut o ocazie de a marca, dacă reușeam să înscriu, poate prindeam mai multă încredere. Am încercat să dau pe poartă, nu am nimerit și asta a fost. A fost o pasă foarte bună a lui Markovic, pe spațiu liber. Preluarea am făcut-o bine, dar am lovit foarte prost. 

Nu știu, la nivel de atitudine am început bine, dar nu putem ține ritmul, sunt niște lucruri care mă depășesc și nu am o explicație.

Trebuie să muncim mai mult, despre asta e vorba. Muncă și doar atât. Îmi e greu să îi conving să ne susțină. Ce le pot zice e să creadă în continuare în noi, chiar dacă i-am dezamăgit”, a spus Dragoș Albu. 

VIDEO. George Cîmpanu: „Cred că meritam mai mult”

Cred că meritam mai mult de la acest joc, chiar dacă Ucraina e o echipă puternică, talentată. Cred c-a fost un meci foarte greu, cu ocazii și de o parte, și de alta. Din păcate, n-am tratat acea fază din minutul 90 cum ar trebui și am primit gol. Dacă am fi deschis scorul în primele minute, alta era soarta meciului, dar nu am fost lucizi în fața porții și asta ne-a costat. 

Clar că se putea mai mult și normal că e o dezamăgire în plus, pentru că am jucat acasă, cu fanii și familiile în tribune. Ne pare rău că nu am ieșit din grupe. Nu știu ce mesaj să le transmit, sper să vină să ne încurajeze și cu Croația, să plecăm acasă cu capul sus
- George Cîmpanu, mijlocaș CS Universitatea Craiova

Câți spectatori au asistat la România U21 - Ucraina U21

Nemulțumiți de ce au văzut și speriați de căldura de afară, peste 30 de grade la ora duelului cu Ucraina, fanii au ocupat sâmbătă doar jumătate dintre locuri. Numărul anunțat de organizatori, 14.309 spectatori. 

VIDEO. Fanii pleacă dezamăgiți de la stadion. Un puști este vehement: „Am prins performanțele României doar pe Youtube!”

Programul în grupa României U21 la Euro 2023:

  • Etapa 1 (21 iunie 2023):
    România - Spania 0-3
    Ucraina - Croația 2-0
  • Etapa 2 (24 iunie 2023): 
    România - Ucraina 0-1
    Spania - Croația (Stadionul Giulești, București) - ora 21:45
  • Etapa 3 (27 iunie 2023)
    Croația - România (Stadionul Steaua, București) - ora 21:45
    Spania - Ucraina (Stadionul Giulești, București) - ora 21:45

Citește și alte știri despre loturile naționale ale României: 

MM, după ce a auzit conferința lui Săndoi: „Este foarte grav, dar are mare dreptate. Distruge cluburile!”

Ucraina, fără două vedete în meciul cu România? » Anunțul selecționerului: „Au probleme medicale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Iunie 2023, 09:11

Albu asta care i cu munca nu o sa ajunga niciodata fotbalist ...el e cu munca nu cu suturile pe poarta ...pe toti care i am auzit cu munca au ajuns rau ...nici in gluma sa nu spuneti asta .;..ori munca ori fotbal ...

parpalache
parpalache  •  25 Iunie 2023, 06:40

Câmpanu-atat cât a jucat-mi s-a parut...foarte slab!

calinescu_
calinescu_  •  24 Iunie 2023, 22:49

Cei mai buni baieti sunt cei care nu au primit lectii la Academia Regelui ...!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează