FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA, MÎINE, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Chivorchian îl ia la ţintă pe Piţurcă: "Dacă Luchin rămînea la Poli, îl chema la naţională în 2070"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 12:39

Preşedintele celor de la Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, l-a înţepat pe selecţionerul Victor Piţurcă în privinţa convocării fundaşului Srdjan Luchin la naţională.

"Goga se pregăteşte linişit alături de noi. Din păcate pentru el si pentru alţi jucători valoroşi această retrogradare a lui Poli nu le-a picat deloc bine. Şi lui şi altora le este foarte greu să se mobilizeze cu echipe din liga secundă. Jucători gen Goga, Scutaru şi Sepsi ar putea juca oricând la naţională. Luchin, cum a plecat de la Timişoara, a fost convocat la naţională! Dacă rămânea la Poli, îl chema Piţurcă în anul 2070", a spus Gheorghe Chivorchian la DolceSport.

Acesta a vorbit şi despre tentativa echipei ssale de a reveni în Liga 1: "Obiectivul Timişoarei în acest an este promovarea în prima ligă, iar echipa a doua vrem să o aducem în liga secundă. Au apărut mulţi jucători sub 20 de ani la prima echipă, vrem să avem cât mai mulţi tineri".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
petrusm
petrusm  •  26 Octombrie 2011, 19:33

Piturca nu mai are niciun farmec ... SI-A DAT MASURA CARACTERULUI ... ESTE FRATE CU GIOBANY ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close