FOTBAL  »  NATIONALA  »  UCRAINA - ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ, 29 MAI, 20:30, LIVE LA PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Chivu: "Nu avem valoare! Voi intra în silenzio stampa timp de un an!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2010 00:00

Căpitanul "naţionalei", Cristi Chivu (foto, la conferinţa de presă de azi), a declarat  că nu va mai vorbi timp de un an cu presa şi a precizat că lipsa de valoare a selecţionatei conduse de Răzvan Lucescu este cauza necalificărilor.

"Nu avem valoare, de asta nu ne calificam la Mondiale. Trebui sa muncim, sa ne unim. Vouă vă place campionatul nostru? Eu mă uit mereu"
, a spus Chivu, 29 de ani, la conferinţa de presă organizată azi, în Ucraina.

"Degeaba castiga unii jucatori cupe europene, inclusiv eu, pentru ca valoarea o dau toti fotbalistii, nu unul separat!", a mai continuat el.

Şi a încheiat: "Voi intra in silenzio stampa timp de un an!  Daca nu va convine, puteti sa-mi retrageti banderola de capitan!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (120)
rapstar
rapstar  •  29 Mai 2010, 02:41
Postat de sundancekid pe 29 Mai 2010, 00:15

Chivu chiar daca joaca la valoarea lui maxima nu o sa fie niciodata un Gica Popescu in timpurile lui bune !!! Nici Mutu nu o sa fie vreodata Hagi !!!

Ai dreptate nu o sa fie ca baciul si nici Mutu ca Hagi .. dar trebuie sa recunoastem ca la ce lot avem acuma e unu dintre cei mai buni

negoro
negoro  •  29 Mai 2010, 01:42

Asta-i baiatul ala care intr-un fel sau altul e mai mult accidentat si tipa intr-o conferinta de presa acum cativa ani ca "generatia de aur" se baga cu fundul in poarta" si cu ce au fost mai buni ?! Si de atunci s-a ratat calificare dupa calificare ?! Daca are norocul sa faca parte din lotul lui Inter ce a castigat cam tot ce se putea anul asta, s-au "sculat muschii pe el" din nou.... pt. a nu stiu cata oara se crede din nou super-jucator....

sundancekid
sundancekid  •  29 Mai 2010, 00:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Chiar si cea dinainte cu Lacatus,Mateut, Sabau, Andone, Rednic..etc..era mai puternica decit cea cu Gaman, Balaban, Apostu, Bilasco Dananane,et company !!!

Vezi toate comentariile (120)
Comentează