FOTBAL  »  NATIONALA  »  AUSTRIA - ROMÂNIA

ROMÂNIA. Ciprian Tătărușanu, criticat la TV pentru izbucnirea din conferință: „E ca și cum un oficial al statului ar face asta”

Ciprian Tătărușanu +12   FOTO
Ciprian Tătărușanu

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2020 21:00 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 21:48

Gestul lui Ciprian Tătărușanu de la conferința de presă premergătoare partidei de luni seara - acela de a se lua de jurnalistul Gazetei trimis în Austria - a stârnit critici în țară. 

  • CONTEXT: Goalkeeper-ul naționalei a fost foarte iritat când trimisul GSP în Austria l-a întrebat dacă i se pare că jucătorii naționalei sunt criticați prea mult. Totul în contextul disputei dintre Marica și Alibec, dar și a declarațiilor dure făcute de Dumitru Dragomir la adresa portarului lui Lyon. Tătărușanu, căpitanul echipei reprezentative, l-a repezit pe Marius Mărgărit, jurnalist cu peste 25 de ani în presa sportivă: „Nu poți să pui niște întrebări normale? Alte întrebări nu ai? Mi s-ar părea normal să-mi pui întrebări normale”

Aflat în studioul Digi Sport, la emisiunea „Fotbal Club”, Ilie Dumitrescu a comentat episodul tensionat petrecut la conferința de presă: „Poți să răspunzi diplomat, fără să-l pui într-o situație delicată pe cel care a pus întrebarea. Când vii la o conferință de presă, te aștepți să primești întrebări despre precedentul meci sau despre viitorul adversar”.

„Pe un scaun se află un jurnalist, care reprezintă o publicație, pe celălalt se află un reprezentant al României. E ca și cum un oficial al statului ar spune: „Du-te, mă, lasă-mă-n pace!”, a opinat și Radu Naum, moderatorul emisiunii. 

Liga Națiunilor » Clasament Liga B, Grupa 1

ROMÂNIA. Ciprian Tătărușanu, criticat la TV pentru izbucnirea din conferință: „E ca și cum un oficial al statului ar face asta”

FOTO. Imagini de la conferința susținută de Mirel Rădoi și Cosmin Contra 

+16 FOTO

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea confruntării Austria - România din Liga Națiunilor

Citește și alte știri despre naționala României: 

Austriecii se laudă că au rețeta pentru o victorie cu România: „Va fi simplu!”

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, impresionat de un fotbalist al României: „A jucat perfect! O să se înghesuie multe echipe pentru el”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (78)
1razvanr
1razvanr  •  07 Septembrie 2020, 20:44

25 ani in presa sportiva si degeaba. La ce clickbaituri face gesepeu si la ce articole are, acei 25 ani sunt exact nimic

557359368547447
Florin Alexandru  •  07 Septembrie 2020, 14:51

TATARUSANU ??NEXT,PLEASE....

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  07 Septembrie 2020, 10:57

Gest absolut normal al lui tătă,la așa o întrebare! Un jurnalist de sport,nu ar pune asemenea întrebări tâmpite! Locul lui e la can can sau libertatea! Și al multora de pe aici

Vezi toate comentariile (78)
Comentează