FOTBAL  »  NATIONALA  »  COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2

Concluzia starului de la Liverpool după jocul contra României: „S-a văzut în repriza a doua”

FOTO: Ionuț Iordache +16   FOTO
FOTO: Ionuț Iordache

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 07:57 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 09:56

Luis Diaz (27 de ani) a analizat jocul prestat de România împotriva Columbiei, în amicalul terminat 3-2 pentru sud-americani.

Atacantul de la Liverpool, care a fost sufocat de fanii columbieni la finalul meciului de pe Metropolitano, s-a declarat mulțumit de prestație echipei sale. Apoi a avut cuvinte de laudă la adresa românilor.

Stanciu, franc după Columbia - România: „Din păcate, trebuie să recunoaștem”
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Stanciu, franc după Columbia - România: „Din păcate, trebuie să recunoaștem”

Luis Diaz laudă naționala României

„Am făcut o partidă bună, am muncit mult. Suntem fericiți şi mulțumiți de grupul pe care îl avem. Continuăm să creștem ca echipă, ca o familie, pentru ceea ce urmează.

România este o echipă foarte, foarte mare. A demonstrat în repriza a doua că are jucători buni. A ăcut o repriză foarte bună. Şi noi am coborât nivelul şi nu trebuia să facem asta. Dar am făcut ce trebuia, am câştigat. Asta e cel mai important”, a spus Luis Diaz, potrivit as.ro.

Jucătorii care au venit de pe bancă au intrat bine, au împins jocul mai aproape de poartă. Se repetă istoria acelor meciuri. Și cu Elveția am egalat pe final. Cred că nu putem avea dubiu față de valoarea adversarului de azi.

Știți bine că nu au mai pierdut un meci oficial din 2022. Au jucători care joacă la cel mai bun nivel. Mai sunt 3 luni până la turneul final, trebuia sa vină un meci care să ne arate și părțile mai puțin bune, pe care nu le scoți în evidență când câștigi.

E bine că am jucat contra unor adversari de alt calibru, lucru care nu se mai întâmplase. Trebuie să recunoaștem, în preliminarii nu am avut adversar de prim rang. Trebuie să tragem concluziile după aceste două meciuri.

Mai sunt 3 luni, Edi o să vadă ce mai are de reglat, mai avem încă două amicale. Sunt convins că această înfrângere va aduce mai multe plusuri decât ar fi adus un rezultat de egalitate.

- Edi Iordănescu

VIDEO. Luis Diaz, asaltat de fani după Columbia - România

Citește și:

Viorel Moldovan, fără menajamente după Columbia - România: „Depășiți la toate capitolele”
ROMÂNIA
Viorel Moldovan, fără menajamente după Columbia - România: „Depășiți la toate capitolele”
Horațiu Moldovan, tranșant: „Normal că simt o presiune”
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Horațiu Moldovan, tranșant: „Normal că simt o presiune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează