FOTBAL  »  NATIONALA  »  COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2

Ce a spus selecționerul Columbiei, după duelul cu România: „Ne-a solicitat”

FOTO: Twitter +16   FOTO
FOTO: Twitter

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 08:33 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 09:54

Columbia și-a continuat seria de invincibilitate, ajungând la 21 de meciuri fără înfrângere, după 3-2 cu România. La finalul meciului, selecționerul Nestor Lorenzo și-a lăudat jucătorii.

După 1-0 cu Spania, naționala Columbiei a avut o prestație excelentă și în amicalul cu România. A condus cu 3-0 și abia pe final le-a permis românilor să reintre în joc.

După amicalul de pe Metropolitano, selecționerul Columbiei, Nestor Lorenzo, a analizat prestația echipei sale și și-a lăudat jucătorii.

Concluzia starului de la Liverpool după jocul contra României: „S-a văzut în repriza a doua”
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Concluzia starului de la Liverpool după jocul contra României: „S-a văzut în repriza a doua”

Ce a spus Nestor Lorenzo după Columbia – România 3-2

„Am avut o perioadă bună, au apărut jucători care au demonstrat că pot face lucruri bune la echipa națională. Avem un grup unit, cu jucători dedicați, serioși și care vor să câștige fiecare meci. Așa că sunt foarte mulțumit de această serie.

România e o echipă bună, care ne-a solicitat din punct de vedere fizic, care a pus presiune și care a avut o tranziție bună. Pe final am lăsat-o mai moale și asta ne-ar fi putut costa.

Am jucat bine timp de 80 de minute și am obținut un rezultat foarte bun. România ne-a marcat două goluri, din vina noastră, și ăsta e minusul cu care plecăm.”, a declarat Nestor Lorenzo potrivit presei din Columbia.

Când mi s-a propus această confruntare, am acceptat-o imediat. Știam ce urma să întâlnim, o forță mondială, echipă completă, cu tehnică individuală foarte bună, forță, viteză, cultură tactică, pentru că mulți fotbaliști joacă în Europa, vorbim despre o echipă completă. Nu întâmplător au bătut Germania, Spania, Brazilia.

Pentru noi a fost un test util, de maturitate. Le-am cerut băieților să jucăm dezinvolt, să învățăm din astfel de momente. Am schimbat foarte mult, am dat minute, am vrut să vedem mai mulți jucători, am experimentat anumite lucruri. Mă bucur că echipa nu a cedat, ca de fiecare dată nu renunță, dă tot ce are mai bun, indiferent de moment.

- Edward Iordănescu

VIDEO. Luis Diaz, preferatul fanilor după Columbia – România

Citește mai multe știri despre Columbia - România:

Note GSP de la 4 la 7 pentru „tricolori” după 2-3 cu Columbia: „Greoi, dezorientat. Pistol cu apă!”

Ianis Hagi, mesaj pentru Edi Iordănescu, după ce a dat gol cu Columbia: „Mai mult de atât nu pot să fac. Mingea este altundeva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează