FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Coman: "Dacă meritam să fiu la naţională, eram acolo. Deci nu merit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2011 18:38

Portarul Dănuţ Coman a declarat astăzi că este important pentru moralul jucătorilor faptul că Rapid nu a pierdut în timpul regulamentar al partidelor amicale disputate în turneul de pregătire din Spania şi a comentat faptul că nu a fost convocat la echipa naţională.

"În turneu totul a fost perfect, chiar şi rezultatele ţinând cont că nu am pierdut în timpul regulamentar. Iar asta e important pentru moralul nostru, apărarea întotdeauna şi-a făcut datoria. Sunt sigur că vom şi înscrie, aşteptăm meciurile oficiale. Ne aşteaptă un retur foarte greu", a spus Coman, preluat de Mediafax.

Portarul rapidist a adăugat că nu merita să fie convocat la echipa naţională pentru turneul din Cipru. "Dacă meritam să fiu la echipa naţională cu siguranţă eram acolo. Deci nu merit", a precizat Coman la sosirea delegaţiei giuleştene din cantonamentul din Spania.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
vera7kc
vera7kc  •  10 Februarie 2011, 00:28

cred ca ziaristii sportivi vor tot timpul subiecte de scandal...in mod clar coman nu s-a propus la nationala si nici nu a zis ca ar fi trebuit sa fie acolo...a spus doar adevarul...in momentul de fata nu merita sa fie convocat....pacat ca in perioda cand era cel mai bun portar in Romania, juca mereu Lobont, preferat de Piturca. Bfata Comane, Fortza Rapid!

gazistu
gazistu  •  09 Februarie 2011, 23:19

fix tu mai lipseai pe acolo, nus destui portari in forma, tatarusanu, pantilimon, bornescu, popa, plesca, minca, lung jr, stanca, etc

alin-b
alin-b  •  09 Februarie 2011, 19:25

de ce naiba nu postati toate comentariile...doar cele care va convin le postati?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează