FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

Complet depășiți » Cel mai slab om de pe teren a fost chiar căpitanul naționalei! Notele primite de tricolori în urma prestației cu Polonia

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 09:07

România a pierdut categoric duelul de ieri cu Polonia, scor 0-3, iar diferența de pe tabelă este confirmată și de prestațiile extrem de modeste ale fotbaliștilor antrenați de Christoph Daum.

Cel mai slab om de pe teren a fost chiar căpitanul tricolorilor, Dragoș Grigore, notat cu nota 2 de Gazetă, iar colegul său din centrul defensivei, Vlad Chiricheș, a primit nota 3. 

Tot nota 3 au primit-o și Hoban, înlocuit la pauză de Prepeliță, Adi Popa, schimbat și el la pauză cu Florin Andone, dar și Bogdan Stancu.

Din tabăra remarcaților au făcut parte marcatorii golurilor, Grosicki și Lewandowski, ambii notați cu 8.

 

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1.  Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 Noiembrie 2016, 10:30
Postat de tandd pe 12 Noiembrie 2016, 16:20

correct,nu grigore sai chiriches au fost problema...In lipsa lui pintilii avem mari problem la mijloc,cum poti sa pui un jucator ca grosicki cu fata la poarta in viteza om la om cu un fundas central ????fundasuul are alte calitati e masiv,mai tare pe picioare dar este total expus in duelurile in viteza iar la noi aseara au fost o gramada de faze in care mijlocasii polonezi veneau in viteza cu fata spre poarta fara nici in marcaj al inchizatorului

Pintilii a lipsit ca in rest totul ar fi mers bine.Eu i-as scoate din lot pe toti stelistii ,nu au valoare au fost *ingrasati* de propaganda becaliana . Cu mijlocasii in frunte.Or fi si in tara destui jucatori mai modesti ,dar dornici de afirmare.Daum trebuie sa gandeasca bine ,are timp pana la primavara.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Noiembrie 2016, 10:26

Grigore este tapul ispasitor. El s-a confruntat direct cu cei mai periculosi polonezi:Grosistki si Lewandowski.Dar ceilalti unde au fost si ce au facut? Linia de mijloc stelista Popa,Stanciu,Marin,Chipciu au pierdut partida.Totdeauna cine pierde mijlocul terenului,pierde meciul.Astia patru de mai sus au fost cei mai slabi.In frunte cu vedeta Stanciu.Care nici nu prea stie ce are de facut. Nici la Anderklecht ,nici la Nationala. El executa cornerele ,loviturile libere ,cam aiurea ,in rest nimic.

geogeo
geogeo  •  12 Noiembrie 2016, 18:24

Note prostesti, acordate aiurea. Suntem suparati, dar asta nu inseamna sa nu gandim. Da, Grigore merita -5, nu 2, dar nu poti sa le dai notele astea lui Chipciu, Chirices, Benzar, Tosca sau Stancu. Daca vrei progres fii corect, ziaristule. Au jucat prost, ca echipa, dar nu sunt toti in marja de 0 la +-2. Hoban, de exemplu, a fost mult mai slab decat Grigore si l-ati notat mai bine.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează