FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Condiția ca Toșca să mai fie convocat de Daum » Reghe îi poate bloca drumul spre "națională"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 18:07

Alin Toșca, 24 de ani, a devenit om de bază al Stelei, iar evoluțiile sale au atras atenția celor de la FRF.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a vorbit despre posibilitatea ca Toșca să mai fie convocat de Daum și a spus că acesta are mai mari șanse de a fi chemat dacă va juca la Steaua ca fundaș stânga, nu fundaș central.

"Toșca va fi la echipa națională. Este un jucător foarte bun și are calități umane impresionante. Are o inteligență emoțională peste medie și de acea va crește foarte mult.

Da, ca fundaș stânga, are o concurență mai mică. Raț are o vârstă înaintată, iar Filip abia a început să joace la națională. Ar fi de ajutor pentru națională", a spus Vochin la DolceSport.

Toșca a fost convocat inițial de Daum cu Muntenegru, 1-1, dar din cauza unei accidentări a fost trimis acasă și înlocuit cu Vătăjelu. 

7 minuteare Toșca în echipa națională, adunate din două amicale, 1-0 cu Lituania și 1-1 cu RD Congo, ambele disputate înainte de EURO 2016, turneu de la care stelistul a lipsit

Citește și: Cel mai atipic căpitan! Cum au reușit Gâlcă și Reghecampf să schimbe viața și cariera lui Alin Toșca 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
vasglo
vasglo  •  15 Septembrie 2016, 19:40

In ce lume un jurnalist ajuns, nu se stie cum, adviser de fotbal la nivel national isi permite sa spuna pe ce post trebuie sa joace un fotbalist la clubul sau pentru a prinde Nationala!?....-:)

1550906695171986
Stefan Dan  •  15 Septembrie 2016, 19:36

Ia auzi ce zice ”domnul” vochin ! Unii spun că ar fi ”eminența cenușie” a federației, rău am ajuns ! De unde atîta ”eminență cenușie” la acest ”pseudoziarist”?

104772133226352
Petre Radulescu  •  15 Septembrie 2016, 19:25

Pai sa-l joace Reghe doar pe stanga. Fata de *** Steliano, Tosca e cu 7 clase peste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează