FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA - FRF

Conflictul Steaua - FRF este departe de a se încheia: "A venit cu o soluție amatoristă! Transforma jucătorii în navetiști"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2016 14:16

Steaua și FRF se află în continuare în conflict, după ce Reghe a refuzat să își lase jucătorii în cantonamentul din Turcia al naționalei.

Daniel Isăilă, unul dintre secunzii României, a vorbit despre problemele dintre națională și Steaua și crede că formația roș-albastră a greșit.

"Cei de la Steaua au venit cu o soluție amatoristă: 45 de minute la echipa națională, într-o zi, 45 de minute în altă zi la echipa de club. Transformau jucătorii în navetiști. Asta nu era o soluție.

Noi nu am favorizat Steaua cu nimic și din punctul nostru de vedere, al staff-ului, Steaua e în culpă acum. A încălcat o decizie a Comitetului Executiv. Sînt convins că jucătorii ar fi vrut să vină la prima reprezentantă", a spus Isăilă la DolceSport.

Iordănescu chemase șase steliști la selecționata divizionară: Niță, Toșca, Stanciu, Popa, Papp și Pintilii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
vasglo
vasglo  •  13 Februarie 2016, 16:38

Nea Isaila, stim ca esti un "atarnator" pe langa Mos Teaca, dar chiar sa falsifici si sa aiurezi mizand pe nestiinta si frustrarea antistelistilor e cam mult. Din cate tin eu minte Reghe a spus ca e de acord sa dea 3 jucatori in prima saptamana si trei in a doua. Ca el a propus ca jucatorii Stelei convocati sa joace numai o repriza atat la echipa asa-zisa nationala cat si la Steaua, este o treaba de bun simt si logica, atata timp cat avem de-a face cu un suflet de fotbalist care trebuie sa participe la doua cantonamente! Si apoi, de unde visezi "naveta", "naveta spatiala" poate! Ce-ai facut in cantonamentul asta? Se pare ca ai luat diurna degeaba si e cazul s-o dai inapoi de vreme ce nu stii nici macar unde ai fost! Iti spun eu , matale cu Iordanescu ati fost la Belek, statiune in Antalya!. Steaua a fost la Kadriye, statiune tot in Antalya. Am dat un simplu click pe google si, ce sa vezi, intre Belek si Kadriye trebuie sa circuli cu avionul pentru ca parcurgi distanta uriasa de....6 km.!-:) Da, domnule Isaila, numai 6 Km. Acum, Isaila ca Isaila, castiga si el un ban cu Iordanescu, dar jurnalistul care tot perpetueaza prostia asta, ce hram poarta?!..-:)

benaflek
benaflek  •  13 Februarie 2016, 16:20

isaila cum poti inghiti toate capriciile si umilintele gratuite ale lui tataia puiu ma baiatule? tu nu vezi ca se agraveaza pe zi ce trece suferinta lui? face calire psihica cu tine

legendavisinie
legendavisinie  •  13 Februarie 2016, 15:48

FRF trebuie să desfiinţeze Comitetl executiv, oricum nu se respectă nicio decizie votată acolo.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează