FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA

Contra a fost în Turcia, dar nu l-a convins pe Stancu să revină la națională: "Am luat decizia și asta rămâne"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2018 09:32

Călăul lui Marius Șumudică în meciul de ieri dintre Bursaspor și Kayseri, 1-0, Bogdan Stancu a declarat că a vorbit cu selecționerul Contra la finalul partidei și exclude clar posibilitatea să se întoarcă vreodată la echipa națională.

"A venit în vestiar după meci. Eu am mai stat de vorbă cu el şi ştia care a fost decizia şi de ce am luat decizia asta şi nu au mai fost multe de spus.

Ne-am întâlnit, i-am explicat, a înţeles până la urmă şi asta e, i-am urat mult succes. Nu, nu am niciun regret, tot timpul am venit cu o mare dorinţă la naţională, motivaţie, cu emoţie, însă ultima perioadă a fost una mai grea, anul trecut mai ales am avut parte de multe accidentari.

Îmi doresc să stau mai mult timp cu familia, să mă bazez mai mult pe jocul la echipa de club, nu e că aş fi bătran la 30 de ani, însă nu mai am nici 20, nici 23, încerc să îmi păstrez cât mai mult energia. Nu, în niciun caz nu mă întorc, e clar, am luat decizia asta şi asta rămâne", a declarat "Motanul", potrivit TV Telekom Sport.

Bogdan Stancu a anunțat pe 21 februarie, prin intermediul unei scrisori deschise, că se retrage definitiv din echipa națională.

14 goluri
a marcat Bogdan Stancu în cele 52 de partide disputate în tricoul României

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează