FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA // VIDEO+FOTO Ionuț Radu, omul bun la toate » A cântat la pian, apoi a făcut pe fotoreporterul

FOTO: Raed Krishan +4   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2019 12:20

Ionuț Radu, portarul de 21 de ani al naționalei de tineret și al italienilor de la Genoa, a oferit un interviu în exclusivitate Gazetei Sporturilor. 

INTERVIU EXCLUSIV Ionuț Radu vorbește despre planurile de viitor, șansele României la EURO, pasiuni și viața extraportivă

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai noi informații din cantonamentul „tricolorilor”.
  • România U21 joacă următorul amical din stagiul spaniol contra naționalei din Danemarca, marți, de la 19:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

Ionuț Radu și-a demonstrat abilitățile extra-fotbalistice înaintea interviului. Căpitanul „tricolorilor mici” s-a jucat la pianul din holul hotelului naționalei, apoi a preluat rolul de fotoreporter pentru câteva momente.

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA // EXCLUSIV 10 lucruri inedite din viața nonconformistului Ionuț Radu » Ce replică de agățat folosește: „Trebuie spusă în șoaptă” ;)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează