NATIONALA  ·  CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA // VIDEO Sergiu Radu, vizită în cantonamentul României U21 » Pe cine mizează: „Vor ajunge la echipe mari”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de — , Sambata, 23 Martie

Sergiu Radu (41 de ani) i-a vizitat pe „tricolorii” U21 în cantonamentul din Spania. Fostul atacant al Rapidului și al „naționalei” le-a urat baftă la EURO 2019.

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai noi informații din cantonamentul „tricolorilor”.
  • România U21 joacă următorul amical din stagiul spaniol contra naționalei din Danemarca, marți, de la 19:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

„Locuiesc aproape, m-am mutat în Marbella de jumătate de an. De fiecare dată când echipe din România se pregătesc aici, vin să mă întâlnesc cu foștii colegi, cu prieteni. Acum e rândul naționalei de tineret.

Știu ce îi așteaptă. Sunt în fața unui moment important din cariera lor. Chiar dacă au lipsit mulți titulari, s-au comportat foarte bine contra Spaniei.

Șansele în momentul în care joci la un European sunt egale cu ale oricărui alt adversar. Dacă ai ajuns acolo, înseamnă că meriți. Cel mai important e primul meci. E important să nu îl pierzi. De acolo se poate întâmpla orice”.

Generație cu potențial

Sergiu Radu mizează pe o serie dintre jucătorii tineri: „Îmi place foarte mult de Pușcas, de Ianis Hagi, de Răzvan Marin, Ionuț Radu, Florin Ștefan, Pașcanu. Probabil vor face pasul spre echipe importante din Europa”.

Mesaj pentru naționala lui Contra

„Îi țin pumnii! Așa cum primul meci al tinerilor e cel mai important la EURO, așa este și aceasta din Suedia pentru naționala lui Contra. Sper să înceapă cu dreptul, e important să nu piardă partida de debut”, a opinat Radu.

Radu cel mic la națională?

Fiul lui Sergiu Radu e fotbalist la grupele de juniori de la Marbella:„El joacă la juniorii clubului Marbella. E mijlocaș, numărul 6, 8. Îi place să fie printre fotbaliști. Eu îi doresc să ajungă, din tot sufletul!”.

Vezi și: 

SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0 // 4 „tricolori” au fost remarcați în Marca după amical

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
19:30 Fotbal, EURO 2019

Anglia - România

TVR 1
22:00 Fotbal, EURO 2019

Franţa - Croaţia

TVR 2
Program TV complet

U21