FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Cornel Dinu îl desființează pe Edi Iordănescu: „Imixtiuni politice! Singura calitate e că vorbește mai bine decât tăticul lui”

Cornel Dinu (73 de ani) crede că iminenta numire a lui Edi Iordănescu (43 de ani) în funcția de selecționer al României este una politică.
Cornel Dinu (73 de ani) crede că iminenta numire a lui Edi Iordănescu (43 de ani) în funcția de selecționer al României este una politică.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 21:01 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 10:25

Cornel Dinu (73 de ani) crede că iminenta numire a lui Edi Iordănescu (43 de ani) în funcția de selecționer al României este una politică. 

Sursele GSP din cadrul FRF susțin că în proporție de 90%, Edi Iordănescu va fi noul selecționer al României. Cornel Dinu nu e de acord cu decizia Federației. Crede că au existat imixtiuni politice, orchestrate de Răzvan Burleanu și de Anghel Iordănescu, tatăl fostului antrenor de la FCSB

Criza se accentuează la FRF » Burleanu a ajuns la cei mai slabi candidați pentru postul de selecționer
Selecționer
Criza se accentuează la FRF » Burleanu a ajuns la cei mai slabi candidați pentru postul de selecționer

Cornel Dinu: „Numirea lui Edi Iordănescu este una politică”

„S-ar putea să îmi joace feste memoria, dar nu cred. Eu am spus asta încă înainte de a fi schimbat Rădoi. Am spus că va fi Edi Iordănescu selecționer. Este o nouă mutare politică, o interferență. 

Edi Iordănescu este de apreciat pentru că vorbește corect limba română, spre deosebire de tăticul lui. Dar vorbește prea mult. Am văzut azi că Gazeta prezintă toată istoria lui Edi Iordănescu, mai multe numiri politice, peste tot. 

Indiferent de colindele făcute pe la atâtea nume, am spus cu multe luni în urmă că Edi Iordănescu va fi selecționer. Știam ce se petrece în România. Majoritatea deciziilor se iau pe afinități politice. Nu pe valoare, nu pe competență. Cu asta mă opresc. De când a venit Burleanu, în ultimii 8 ani, au apărut aceste lucruri”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport. 

VIDEO Giani Kiriță, povești geniale cu Cornel Dinu: "I-am furat trabucurile din cameră de la Săftica! La ședințe ne lua cu Bătălia de la Rovine"

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Gică Popescu, despre negocierile FRF cu Boloni și Edi Iordănescu: „Nu știu dacă sunt potriviți pentru națională”

EXCLUSIV Boloni n-a ținut în joc de glezne doar Federația: „Și nouă ne-a dat speranțe! L-am așteptat două săptămâni și n-a venit”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
alexramses
alexramses  •  23 Ianuarie 2022, 10:42
Postat de Neagu Mihai pe 20 Ianuarie 2022, 01:32

Adevarul e ca Dinu a ramas acelasi om plin de el si de ifose,se crede chiar procuror si unii chiar cred ca asa e. Eu am facut liceul cu el la Ienachita Vacarescu,sigur ca si acolo se credea destept ,chiar daca era corigent la 2 materii si venea toamna sa isi dea corigentele si sa treaca clasa.Credeti ca Dinu isi va arata vreodata Diploma de Maturitate ?(atunci nu se spunea Bacalaureat). Unii chiar cred ca tatal lui a fost magistrat dar bietul om era sondor la Schela Viforita (linga Targoviste),era moldovean din Barlad dar venise in Targoviste sa lucreze la sonde.Mama lui,sarboaica legumicultoare nascuta Radulovici. E drept ca Dinu a fost un mare fotbalist,avea 7 inimi si greu trecea cineva de el (era la Steaua unul Ailenei care ii mai baga mingea printre picioare si era deranj mare). Dupa Revolutie Dinu s-a dat disident desi avea grad de colonel la Dinamo si era zilnic la ministru in birou sa toarne tot ce misca. A iesit la pensie general maior dar si acum ne abureste ca a fost disident ! aici se vede totala lui lipsa de caracter,daca era impotriva comunismului ,nu mai primea in veci vila in Primaverii de la comunisti ! ***

Domnul Neagu, foarte interesant ce spuneti, spuneti mai mult de Dinu e interesant de stiut, ce fel de om vrea sa para, si cum este de fapt in realitate.

romulus65
romulus65  •  20 Ianuarie 2022, 13:54

Poate ne spune Dinu si cum a fost el pus selectioner pentru ca rezultate ca antrenor nu prea avusese.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  20 Ianuarie 2022, 12:03

*** dar este impartial educat si cunoaste fenomenul !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează